Dagens Dubbel-tips

Fin senast – har ett perfekt utgångsläge

Expertens DD-tips – tisdagen den 19 november från Solvalla

avPer Nicklasson

Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel från Solvalla.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Solvalla, tisdagen den 19 november.

Spelstopp DD 20.56

V64 19.30

Sportkanalen 22.00

ATG Live 18.00


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 5–11–8–7–12–6–2–10–3–9–4–1

Kommentar: Här kan man kort och koncist konstatera att detta vinner Lome Brage. Ska man utveckla lite kan man väl säga det är ungefär samma motståndare, lite hårdare emot dock den här gången, som han bollade med senast. Då som nu var det full distans, så det ska inte behöva ställa till det. Det finns dock en häst som det ska bli spännande att se. Tekno Eld räckte inte alls mot Lome Brage senast, såg dock fin ut. Men nu har femåringen lopp i kroppen. Hur förbättrad?

DD-2

Rankning: 2–7–8–9–10–4–5–1–3–11

Kommentar: Bear Victory såg fin ut vid segern senast. Perfekt utgångsläge nu. Oavsett taktikval är hon ett givet segerbud. Ledningen är närmaste vägen till mål men Bear Victory är nog snäppet vassare när hon får ett lopp i ryggar.

Au Pair Girl har varit bra, men betydligt sämre senast. Gick med bakskor då, men kan det verkligen vara hela förklaringen. Vi garderar på rejält men Bear Victory är en tänkbar spik.

DD-systemet – 1 rad

DD-1: 5 Lome Brage.

DD-2: 2 Bear Victory.

Vem tar spets?

DD-1: Lome Brage.

DD-2: Up to Me snabbare än Bear Victory?


ARTIKELN HANDLAR OM