”Fyra procent på V86 – en tidig julklapp...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 8 maj • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel • Jackpott 12 miljoner

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: GIRLPOWER HB, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Peter G Norman tillsammans med Flaming Ace Sisu är en av miljonrensarna på V86.

Det är 12 miljoner kronor i jackpott på onsdagens V86-omgång.

Sportbladets superexperter har synat omgången. Här är spikarna, miljonrensarna och snabbanalysen du inte får missa.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Fyra procent på min miljonrensare – en tidig julklapp, säger Sportbladets Erik Pettersson.


ANNONS: Jackpott 12 miljoner kronor – här kan du gå med i Sportbladets andelslag och ta rygg på experternas V86-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På onsdag är det V86 på Bergsåker och Solvalla med en jackpott på 12 miljoner kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i omgången. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 10.50 onsdagen den 8 maj.


ANNONS: Jackpott 12 miljoner – här kan du ta rygg på Sportbladets supersystem. Först till kvarn. [Extern länk]


ANNONS: Sportbladet-systemet gav 84 000 kr per andel på V86 – här kan du gå med i laget och ta rygg på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

9 Månprinsen A.M. (V86-1) är bättre än ­sina konkurrenter i den första avdelningen och vinner oavsett löpning. Det är inte svårare än så.

11 Fast Moving Cash ­(V86-8) sov Örjan Kilhlström bort möjligheten att kvala in till Drottningens med i senaste starten. Det var första barfota
då, men vi fick aldrig ”syn”. Kihlström vet om sitt misstag och sätter dit henne den här gången som lite plåster på såren.

Miljonrensarna

Såg ni hur 2 Casanova Majo (V86-2) avslutade senast? Det har tydligen de tidiga spelarna missat – men här är jag på hugget och hoppas kunna ta betalt! Den jag är mest ”rädd” för, i samma lopp, är 11 Eicas. Vad gjorde den för prestation senast? Bakspår nu visserligen men formen räcker och blir över. Nio procent i skrivande stund.

10 Västerbo Margaux (V86-3) tror jag står sig mycket bra i ett klent lopp. Här står det fyra procent i skrivande stund och det får man beakta som en tidig julklapp.

Tänk på att...

... 1 Odessa Celeber (V86-4) var riktigt jäkla bra på V75 senast. Lyckas hon hålla upp ledningen nu, som jag tror, är hon inte alls lätt att besegra. Inte ens för ett Gocciadoro-djur med Goop i sulkyn.

... Daniel Redén vinner ”allt” han ställer upp i för dagen, men jag tycker att 4 Messiah (V86-2) ser ut att bli alldeles för stor favorit.

... 8 Joker C.K. (V86-5) styrdes fram snyggt av Björn Goop i senaste starten. Inte så het som hårt spelad i öppet kallblodslopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

9 Månprinsen A.M. (V86-1) var återigen jättefin senast vid mycket enkel seger. Den här gången möter han i stort sett samma gäng som då och han bör vinna enkelt igen.

5 Ultimaluna Grif (V86-4) höll jättestarkt efter tung resa senast i Sverigedebuten och nu tror jag det är dags för seger. Björn Goop upp känns jättekittlande. Två stabila spikar.

Miljonrensarna

3 Kent’s Laddie (V86-2) är bättre än vad resultatraden visar och fick ett nyttigt lopp i kroppen senast. Två procent just nu.

5 Don Viking (V86-5) har bjudit favoriten på match tidigare och är värd att passa. Tre procent just nu.

2 Happy Romeo (V86-6) gillade jag ­intrycket på som fastlåst i comebacken ­senast och han bör få ett fint lopp nu. Det här är en trio som kan ordna miljoner på V86 i morgon. Fyra procent just nu.

Tänk på att...

... 4 Messiah (V86-2) var positiv senast, men har bara vunnit ett lopp på sex försök med Örjan Kihlström, samt ett lopp på fyra försök på Solvalla.

... 8 Pyrolator (V86-6) har jag jagat ett ganska bra tag nu och i morgon körs han för första gången av Björn Goop vilket känns kittlande. Är det äntligen dags för seger? Given tipsetta för mig i ett öppet lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

9 Månprinsen A.M. (V86-1) ska ­slipa ­formen inför Elitkampen och tränaren ­Gunnar Melander har hittat en bra uppgift för honom. Månprinsen A.M. möter ­några bra hästar, men är normalt sett huvudet högre än sina konkurrenter. Han kommer att sitta bra på det direkt och när han väl sätter in slutstöten tror jag ingen kan stå emot. Njut av en stjärna!

Miljonrensarna

En rolig rensare i avslutningen är 14 Flaming Ace Sisu (V86-8) som kördes väldigt passivt senast. Hon satt sist på innerspår, backades ut i sista kurvan och kom som en raket till slut och tog tredjepriset. ­Skulle Peter G Norman få till styrningen kan hon flytta på sig till slut. Helt bortglömd! Tre procent just nu.

Tänk på att...

... storfavoriten 4 Messiah (V86-2) inte har statistiken med sig på Solvalla. Jag tycker att han blir för stor favorit och ska garderas trots att Daniel Redéns hästar går som tåget.

... 8 Pyrolator (V86-6) älskar lång distans och får Björn Goop i sulkyn för första gången. Det känns spännande och han kan vara ett roligt singelstreck i ett öppet stayerlopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Misstänker att vi framstår som ­favoritälskande papegojor i den här spalten den här ­veckan. Men det är tufft att gå emot 9 Månprinsen A.M. i V86-1. Dessa tips lämnas måndag kväll och en del kan ändras fram till spelstopp, men till rådande procent är jag inne på att gå emot favoriten i V86-4 – och gå rakt ut på 1 Odessa Celeber. I spets blir inte den här märren lätt att slå och som andrahandare känns hon kul.

Miljonrensarna

Jag hoppas kunna spela en Dagens Dubbel till odds upp emot en miljon gånger. Skämt å sido, 1 Findus M. (V86-7) gick mycket fint i comebacken senast. Får ett fint lopp från innerspåret och blir livsfarlig med klaff. Fem procent just nu.

Nästa drag är ett långskott, men 14 Flaming Ace Sisu gick som ett skott över upploppet på V75 under långfredagen. Med lite tur på vägen går absolut ingen säker över upploppet. Otroligt härligt med treprocentare
i V86-8. Rensar något oerhört!

Tänk på att...

... det är jackpott på V86 med tolv miljoner till en ensam vinnare. Spelet är en ”miljonmaskin” och värdet är högt.

... Björn Goop kör åt Alessandro Gocciadoro i V86-4. Han bör passa på italienarens hästar. Vem gör inte det?

... V86-6 ser hopplöst öppet ut. Här känns det som att man måste hitta en häst att gå rakt ut på – eller ta alla...

... 13 Hammars Blixt (V86-5) var riktigt fin senast. Kanske står för dåligt till nu, men det var i alla fall form senast. Jätteskräll?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

9 Månprinsen A.M. (V86-1) såg riktigt bra ut senast och Gunnar Melander låter fortsatt riktigt nöjd inför den här starten. Blir svårstoppad på nytt.

11 Fast Moving Cash (V86-8) hade krafter sparade i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal senast. Hon har hög kapacitet för klassen och strular det inget under vägen kommer Ready Cash-stoet bli väldigt
svårstoppad över upploppet.

Miljonrensarna

12 Twist n’Face (V86-3) var jätteduktig senast och vann åkandes. Tål att göra en hel del jobb själv på vägen och lär köras offensivt. Trots läget kan hon bli tuff att stå emot. 16 procent just nu.

4 Elsa Mearas (V86-7) gjorde årsdebut senast – efter att ha blivit dragen bakåt i slutsvängen avslutade hon klart plusbetonat. Med det loppet i kroppen ska hon normalt vara ännu vassare nu och då hon dessutom öppnar bra bakom bilen lär hon få en fin resa. Ska inte nonchaleras här! Tre procent just nu.

Tänk på att...

... Björn Karlsson tycker det är femtio-femtio att 4 Backegubben (V86-5) tar sig iväg felfritt. Sköter han sig är det en bra segerchans men det är stor galopprisk från start.

... högkapable 6 Minnestads Dubai (V86-6) körs av Erik Adielsson för första gången.

... 1 Odessa Celeber (V86-4) trivs ypperligt när hon kan tävla barfota runt om och nu har hon åter läge för ledningen där hon trivs väldigt bra. Kan ge italienskan i det här loppet en rejäl match.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla på onsdag med start klockan 19.30. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE