Wangle: ”Är han lika bra som brorsan?”

TRAV

Sir Q.C fortsätter att imponera stort.

Nu säger stallet att hästen är minst lika bra som brorsan, Qahar Q.C.

Jag vill se en riktig familjefight

Ett styrkefenomen showade.

En av Sveriges hetaste tränare vann igen.

Och Kolgjinis påstådda stjärnhäst floppade rejält.

Det var några av de största snackisarna från omgången.

Notera även att 8 rätt bara gav drygt 1300 spänn. Favoriterna var urstarka.

Här är Sportbladets plusbetyg från V86

Sir Q.C: Vilken kross. Snacka om att vara överlägsen sitt motstånd. Ulf Ohlsson kunde tidigt styra på i tredjespår efter en snabb inledning och få överta ledningen. Sedan var det spel mot ett mål och Sir QC fortsätter att imponera. Hästens skötare säger att kapaciteten är minst lika bra som Qahar QC... Det säger en hel del. Men, när får vi se en familjeduell mellan bröderna?

Roger America: Tog sin fjärde raka seger och bara blir bättre och bättre. Han är åtta år gammal, men är i sitt livs form. Hanna Olofsson har också en ruskigt fin form på stallet och har mycket läckra 22 i segerprocent. Nu fick duon ett drömlopp, men jag knappt att Roger America var trött i mål. Hanna har siktet inställt på Frankrike i höst. Det är bara att köra på!

Garmin B.J: Erik Lindegren lät mycket uppåt på hästen som fick ett tufft lopp med en dryg inledning i tredjespår följt av dödens på en av favoriterna. Det såg länge mörkt ut, men hästen svarade för ett av sina bäst lopp i karriären och vann tillslut säkert. Det var imponerande och om vi snackar löften så skall denna häst med under den kategorin. Ser riktigt fin ut.

Prosperous: En klasshäst rakt igenom. Nu fick Marcus Lindgren slå i brodd i skorna vilket på förhand var ett stort minus, men hästen fixade det utan större problem. Avgjorde enkelt när förhandsfavoriten var tidigt slagen. Det här tror jag är en kanon. Barfota på en snabb bana i sommar, håll i hatten. Tror inte ni det?

Gute Band: Ser faktiskt ut att ha utvecklats ett snäpp till hos Johan Untersteiner. Nu blev det visserligen inget lopp, men som hästen såg ut hela dagen, från värmning till målgång. Nej, det var läckert och hästen är både stark och snabb vilket är gynnsamt. Kommer vinna fler lopp i år. Spännande med barfota också på denna.

Dontbreakthebankås: Snackades upp som helt bombklar i loppet och allt tydde på det. Såg jättefin ut och såg löpsugen ut hela loppet – fram tills sista sväng. Då var det totalt tvärstopp och hästen kastade in handduken. Hoppas det inte var nått fel på hästen.

Här är de fem högsta V86-vinsterna 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM