– Garanterat hög utdelning

Foto: ALN
TRAV

Fina lopp, miljoner i potten och ny starttid på V86.

V86-experten Patrik Fernlund guidar dig genom kvällens tävlingar som kickar igång 20.30.

– Det är en fantastiskt intressant omgång i kväll, det blir garanterat hög utdelning, säger han.

I kväll är det premiär för ett nytt upplägg av Onsdag Xpress. Spelstoppet för V86-omgången, som är saxad mellan Solvalla och Åby, är bland annat framflyttad en och en halv timme, till 20.30.

Patrik Fernlund, som twittrar som V86-experten, har som vanligt gjort läxan och har stenkoll på kvällens begivenheter, både på hästarna som startar i Stockholm och på de i Göteborg.

Här nedan följer hans guide mot miljonerna på spelformen.

– Det är en fantastiskt intressant omgång. Fina lopp och svåra lopp, det blir garanterat hög utdelning, säger Fernlund.

”Hysterisk formtopp”

V86-1:

– 10 Eketorpets Tess har bra chans med jag garderar med 2 Echo's Girl och 9 Jumble Ås.

V86-2:

– 5 Covington Ås har hysterisk formtopp och möter lämpligt motstånd. Jag spikar! Garderar man så tar man de betrodda där bakom.

V86-3:

– Bra chans för favoriten 10 Juniata Hanover, men jag gillar 1 Soonerorlater skarpt och det kan bli första urryckare i kväll. Jag låser på de två.

”Roliga superskrällar”

V86-4:

– Fint lopp, se och njut. Jag ska försöka fälla 5 Digital Frame. 2 Lord Flax är intressant om han kommer till ledningen, den hästen tror jag mest på i loppet. 11 Othello Face är en ruggig flygmaskin. 2, 5, 11, 12 streckar jag.

V86-5:

– Fint lopp igen. 10 Västerbo Ecclair är given. 4 Zigge Silvio har blivit lite för stor favorit. Skrällen är 6 Fabuleaux B.R..

V86-6:

– Secret Service är för stor favorit och måste garderas, kan behöva loppet. Face'em är inte så tokig. 6 Sundholms Fatima och 9 Snow Flake Goj är två roliga superskrällar.

V86-7:

– Big Bill Bac är klar favorit och vinner nog om han sköter sig. 1, 4, 6, 7, 9 bakom honom.

V86-8:

– Det här är omgångens svåraste lopp, här kan alla vinna. Jag bjuder på två jätteskrällar i 3 Reante Bowl och 10 Leia Way.