Hibbs klädchock – kommer i pyjamas

TRAV

Här är Anna Hibbs märkliga klädval som får travtränaren att lyfta på ögonbrynen.

Vid deras första gemensamma middag kom Stureplansprofilen i en pyjamas-liknande dress.

– Jag har aldrig sett något liknande, säger Claes Sjöström i ”Stureplan-Solvalla”.

Stureplansprofilen Anna Hibbs ska under en vecka bo ute hos travtränaren Claes Sjöström på hans gård i Rimbo. Hibbs ska lära sig så mycket om hästar som möjligt på en vecka och i det fjärde programmet i dokusåpan ”Stureplan-Solvalla” får vi följa med vid deras första gemensamma middag efter en hård dag i stallet.

När Hibbs anländer till Sjöströms hus blir travtränaren förvånad över nattdrottningens klädval. Hibbs har valt att gå på middagen i en pyjamas – vilket chockar Sjöström.

– Anna hade hittat någon form av jättepjamas hon kom med till middagen, aldrig sett något liknande. Det var tydligen det hippaste på Stureplan nu, men det där är inget för mig, säger Sjöström.

”Kan inte laga mat”

Sjöström trodde till en början att han skulle få hjälp med matlagningen. Men då Hibbs inte kan laga mat fick han fixa middagen själv, medan Hibbs fixade salladen.

– Jag kan inte laga mat. Jag kan hämta mat, och jag kan ringa efter mat men jag kan inte laga mat. Så han fick stå för det mesta av matlagandet. Jag skar gurka och sallad, sen tyckte jag mitt var gjort, säger Anna Hibbs i dokusåpan.