– Nu får Malla ta på sig blöjan

TRAV

För några veckor sedan tjafsade de i tv-rutan.

Nu utmanar Micke Nybrink och Mohammed Malla varandra i en duell i DD-mästaren.

– Jag lovar att spöa skiten ur honom, säger Nybrink.

Foto: Micke Nybrink och Mohammed Malla.

I ATG.se och webbprogrammet "Lindberg Orakat" lämnas V75-tips varje vecka. Just nu pågår en utmaning där Mohammed Malla utmanar landets tipsexperter. Varje vecka gästar någon tipsprofil programmet och för två veckor sedan var Micke Nybrink med i programmet och tippade för tv-laget.

Mitt under programmet blev det tjafs mellan de två tipsexperterna. Mohammed Malla påstod att Nybrinks drag var tagna ur luften vilket irriterade Nybrink som gick till motattack.

– Jag har respekt för alla som håller på med det här. Att tippa trav är svårt. Men Mohammed verkar ha ramlat av bussen utanför Hästsportens Hus i Stockholm och halkat in på ett bananskal i tipsprogrammen. Den killen har mycket kvar att bevisa, sa Nybrink i sändningen.

Den heta diskussionen mellan de två tipsexperterna har varit ett stort samtalsämne under de senaste veckorna och på Lindberg Orakats grupp på facebook har händelsen orsakat heta debatter.

”Spöar skiten ur honom”

Nu, två veckor efter programmet, utmanar tipsexperterna varandra i en tipskamp. Båda experterna kommer delta i atg:s satsning DD-mästaren som pågår i tre veckor.

– Såg att Malla utmanade mig i Lindberg orakat. Han tror att han kan spöa mig i dagens dubbel-spel. Löjligt! Hur skulle det gå till? Jag antar utmaningen och lovar att spöa skiten ur honom. På med blöjan Malla, säger Micke Nybrink.

Mohammed Malla slår tillbaka.

– Jag gillar egentligen Nybrink. Han är en stor underhållare, Micke har både retorisk förmåga och skådespelartalang långt över medel, men själva dragen och idéerna står ofta på en väldigt bräcklig grund, det är många gånger som spelarna trott att en åsna varit en underskattad flyfotad mustang bara genom att lyssna på Nybrinks pladder, säger Malla och fortsätter:

– Tre veckor är en tillräckligt lång period för att jag ska kunna avslöja Nybrink som en underhållare i första hand och definitivt en lite sämre tipster än jag själv.