”Kan chocka många om det blir drömresa”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON, MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Johan Untersteiner och Havefunwithme är en av V75-omgångens miljondrag.

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför lördagens V75-omgång på Jägersro.

– Mitt drag kan chocka många, säger Sportbladets Mattias Karlsson som prickade in åtta rätt på V86 i onsdags på systemet ”Sportbladets Insider”.

– Två spelprocent? Jag förstår ingenting, säger Christoffer Wickman om sin V75-rysare.


ANNONS: Över 450 000 kr inspelat på V75 förra lördagen. Här går du med i laget och tar rygg på lördagens V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag är det toppsport när V75-cirkusen gästar Malmö och Jägersro.

På V75 förra lördagen från Solvalla spelade laget in över 450 000 kronor där ”Rekord-Micke” prickade in alla sju rätt och gav tillbaka en nettovinst på 3 237 kronor per andel. Totalt spelade han in den näst högsta vinsten på ATG Tillsammans: 394 772 kronor.

På V86 under onsdagen satte fem av lagets system alla åtta rätt. Bland annat systemet ”Sportbladets Insider” som gav tillbaka 803 kronor per andel.

Missa inte Sportbladets nya V75-podcast ”Spets & Slut” med Erik Pettersson och Mario Lipovac. Lyssna på senaste avsnittet här.

Här nedan hittar du experternas drag till V75-omgången på lördag. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 13.00, fredagen den 5 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Poddsystem med Pettersson och Lipovac. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

10 Output Pressure (V75-7) är helt tappad i ett öppet lopp och det gör honom intressant. Det här är en kapabel häst i grund och botten och den här gången blir det dessutom barfota samt jänkarvagn. Två spelprocent? Jag förstår ingenting!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Bra hästar i loppet, men 3 Havefunwithme (V75-6) har toppform. Hon vann näst senast och avslutade sylvasst på Solvalla i lördags. Bra spår och kan få en fin resa. Kan chocka många om drömresa. Fyra procent just nu.


ANNONS: 8 rätt i onsdags – här kan du ta rygg på Sportbladets Insider på V75. [Extern länk]


Erik Pettersson:

9 Panamera (V75-5) har varit bra varje gång på slutet och trivs på den dryga distansen. Hemmabana och det låter bra från stallet! Hoppas Jörgen Sjunnesson chansar lite och kör defensivt, då kan det spricka upp i fältet sista 800 metrarna och då går ingen säker om det har gått lite för fort och om andra hästar lagt speeder i racet. Underspelad! Åtta procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

2 Whipped Eggs (V75-5) har inte fått till det på slutet då galopperna kommit. Nu har man fått ett mycket intressant läge och jag vet att hästen har kapacitet att vara med där framme över dessa tre varv. Robert Bergh tyckte att hästen kändes fin innan galoppen senast och med en felfri resa så kan skrällen vara ett faktum. Tre procent läser jag och ett givet streck på min kupong.


Trav365:s liverapporterar från V75 på Jägersro på lördag med start klockan 15.00. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem. [Extern länk]


Mario Lipovac:

8 Partizan Face (V75-7) visade toppform senast som tvåa på en topptid. Utgångsläget är dåligt men jag är inne på att Kolgjini kommer gasa från start och eftersom det inte finns några startkatapulter invändigt kan han kanske köra sig till ledningen. På en snabb bana blir han inte lätt att komma ifatt. Fem procent tar jag alla gånger i veckan!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios V75-system. [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav

Hästar