Expertens galna vad – ska strippa

Foto: Ralf Vadsmo lovar att bjuda på tips i bar överkropp om Skully Gully vinner på lördag.
TRAV

Här är TV4-profilen Ralf ”Raffe” Vadsmos galna vad.

Om Skully Gully vinner på V75 i helgen ska han leverera tips i bar överkropp.

– Det är favorit i fara, jag tror att hon förlorar, säger Vadsmo.

I Veckans Linberg Orakat gästar TV4-profilen och experten Ralf Vadsmo studion. Han och programledaren Johan Lindberg diskuterar V75 – och de kan inte enas om Skully Gully.

Enligt Lindberg är det bästa spiken vid helgens omgång.

– Jag har en jättebra spik i V75-3, Skully Gully. Den är inte så jätterolig eftersom hon kommer bli favorit. Skully Gully kommer inte att förlora. Jag är helt övertygad om att hon vinner det här, säger Johan Lindberg i programmet.

”Du har fel”

Raffe håller dock inte med.

– Jag tror att du har fel Johan, det är en sårbar favorit. Hon kan mycket väl vinna loppet, men jag tycker att hon har vunnit två skitlopp, säger Ralf Vadsmo.

– Det är en jättebra häst, men hon såg vassare ut förra året. Det är favorit i fara, jag tror att hon förlorar. Det finns bättre hästar i loppet som Neo Holmsminde som var bra från ledningen senast och som satt instängd gången innan, Marshland tycker jag spurtade piggt senast och Global Investment som vi har haft bett om tidigare. Det är en tuffing, säger han.

Ralf Vadsmo och Johan Lindberg har slagit vad tidigare om hästar och varje gång har Lindberg förlorat och tvingats raka av sig håret och badat i ån på Solvalla.

”Vågar ta det vadet”

Även den här gången slår de vad och förlorar hästen måste Johan Lindberg bjuda ut Ralf Vadsmo på middag. Vinner Skully Gully ska Raffe leverera tips i bar överkropp under en tjejkväll.

– Det finns en tjejkväll på Gävletravet i mars och där är det Ralf Vadsmo som står och bjuder på tips till alla tjejer i bar överkropp, säger Lindberg.

– Jag vågar ta det vadet. Jag tror inte att Skully Gully vinner, säger Vadsmo.