Tog hem jackpotten – vann 67,3 miljoner

Foto: Zerba G. och Tony Wallin var miljonvinnarens spik på Axevalla i februari. Mannen på bilden har ingenting med artikeln att göra.
TRAV

Travåret har varit sprängfyllt av fantastiska miljonvinster på trav.

I februari blev en medelålders man ensam på V75 – och vann 67,3 miljoner kronor.

Den största vinsten någonsin på trav i Sverige.

Axevallas V75-omgång den 27 februari blev svårlöst. Mycket svårlöst. Skrällarna avlöste varandra och efter den sista avdelningen återstod enbart ett system med sju rätt.

Utdelningen: 67,3 miljoner kronor, vilket är den största vinsten någonsin på trav.

Mannen som lämnat in rekordsystemet är i 30-årsåldern och kommer från västkusten. Systemet kostade över 1 000 kronor att lämna in och innehöll en spik, elva-oddsaren Zerba G. i V75-4. Vinnarens spik kördes till seger av kusken Tony Wallin som var en stor anledning till miljonsuccén.

Efter vinsten har miljonvinnaren valt att vara anonym och vill inte ge sig till känna. För Trav365 har han dock berättat lite om sin hobby som gjorde honom stormrik.

– Jag läser på väldigt mycket. Minst 20 timmar i veckan, det är nog mer. Det blir många timmar som man inte räknar med, sa vinnaren i en chatt med Trav365:s läsare.

Efter vinsten bjöd miljonvinnaren sina närmaste vänner på en resa, köpte en ny bil samt investerade i några hästar. Han har dock fortsatt att spela precis som han gjorde innan storvinsten.

– Varför ska man sluta med det man älskar? Det går inte att sluta.

Bjöd på lyxresa

För att visa sin tacksamhet mot kusken Tony Wallin, som körde miljonvinnarens spik, bjöd han kusken och dennes familj på en resa till semesterparadiset Aruba.

– Jag tyckte helt enkelt att han var värd det efter att han vann med spiken och när han strök sig själv i den sista avdelningen, säger den anonyma miljonvinnaren till Trav365.

Det här gjorde miljonvinnaren för pengarna

Bjöd vännerna på resa.

Bjöd kusken som vann på V75 på lyxresa.

Köpte ny bil.

Investerade i hästar.

Fortsatte att spela på trav.