Läsarnas sågning: Hibbs, du är usel

TRAV

Travtränarna rasar mot Anna Hibbs och den nya dokusåpan.

Nu reagerar även Trav365:s läsare.

Över 80 procent av läsarna tycker att programmet är uselt.

Stureplansprofilen och partydrottningen Anna Hibbs har väckt känslor i trav-Sverige. Hibbs är huvudperson i den nya dokusåpan på Trav365 som går under benämningen ”Stureplan-Solvalla”. Hibbs ska under en vecka bo på Claes Sjöströms gård utanför Uppsala och lära sig så mycket om travhästar som möjligt.

Redan efter det första avsnittet reagerade några av landets travtränare. Dennis Ek och Erik K Nylander tycker att programmet är dåligt och Nylander påstår att Hibbs är ett hån mot landets travtränare.

”Verkar tydligen som travets nya serie handlar om någon brat tjej som skall ha prao i ett stall. Och sitta och klaga på att hon blir smutsig, Armani kläderna passar inte eller Rolex kan ju gå sönder, skriver Nylander på sin blogg.

Nu reagerar även Trav365:s läsare. I en läsarundersökning tycker över 80 procent av läsarna att programmet är uselt. 1 629 personer röstade, det innebär att över 1 300 personer inte gillar programmet. Men det finns även de som hyllar dokusåpan. Nästan tio procent av de som var med och röstade anser att programmet håller världsklass.