Experterna spelade in 89 000 kronor på V86

Två Sportbladet-system prickade in sju rätt • Systemet som missade miljoner – på målfoto

1 av 4 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Victory Island var en av spikarna som gick in.

avTrav365

TRAV

Två av Sportbladets V86-system prickade in sju rätt på V86.

Då spelade de in totalt 89 000 kronor på andelsspelen.

– Min ranking av omgången var mycket bra och det var den som la grunden, säger Erik Pettersson som drog in en nettovinst på 3 089 kronor per andel.


ANNONS: Laget drog in 270 000 kr i onsdags – här kan du gå med och ta rygg på Sportbladets experter. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets vassa travexperter och deras andelsspel på ATG Tillsammans.

Under onsdagen var V86-omgången skrällbetonad och ingen kupong i landet gav alla åtta rätt.

Missade miljoner på målfoto

Två av Sportbladets system fick sju rätt, tillsammans med systemet Travklubben Chans, som missade miljoner på målfoto, när nollprocentaren 5 Moolger vann före tipset 2 Pyrolator i V86-6.

Totalt drog Sportbladet Jackpot och Erik Pettersson in 89 000 kronor. Sportbladet Jackpot gav en nettovinst på 3 315 kronor per andel och Erik Petterssons system gav en nettovinst på 3 089 kronor per andel.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets experter på V75 och V86 och hitta alla system. [Extern länk]


”Spiken satt fint”

Hela laget spelade totalt in 270 000 kronor under onsdagskvällen.

– Sportbladets Jackpot-systemet har varit rätt på det i de flesta omgångarna. Hela travredaktionen är inblandad och det blir alltid ett system med både mycket muskler, och enorm fördjupning. Synd att vi inte räckte hela vägen fram, men vi är där och hugger. Spiken Victory Island satt fint och superskrällen Moolger i V86-6 var inte mycket att göra åt, extremt svårfunnen, säger Sportbladets Christoffer Wickman som var spelläggare på systemet.

”Det var en liten chansning”

– Min ranking av omgången var mycket bra och det var den som la grunden till nettovinsten. Men tyvärr så var spiken Rim Perfect inte alls bra för dagen. Det var en liten chansning att gå på henne, men tränaren Diederik Meilink har alltid djuren i ordning och Björn Goop satt i sulkyn. Det var synd hon var dålig, för loppet blev ju perfekt och favoriten Einstein Sisu hade näppeligen sin bästa dag, säger Sportbladets Erik Pettersson och tillägger:

– Nu är det bara att ladda om inför Åbys härliga V75-omgång och nästa veckas jättejackpott på V86 med 23 miljoner i potten.

På lördag avgörs V75 på Åby med spelstopp klockan 16.20. Nästa onsdag är det superjackpott på V86 med 23 miljoner kronor i potten.

Sportbladet Trav365 liverapporterar som vanligt från omgångarna.


ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på experternas andelsspel på V75 och V86. [Extern länk]

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V75

Trav

Hästar

Spel