6 bästa skrällarna – mot V75-potten

Trav365:s expert Erik Pettersson om hästarna du inte får missa på söndag.
TRAV

I onsdags tipsade han läsarna mot 30 000 kronor på V86.

Här är Trav365:s expert Erik Petterssons skrällar mot miljonerna på V75.

– Det finns flera roliga lågprocentare i omgången, säger han.

På söndag kör Kalmartravet sin traditionsenliga V75-omgång och årets tävlingar är kryddade med extra miljoner då det är jackpott, vilket ger en ensam vinnare chansen att ta hem 38 miljoner kronor.

Här bjuder Trav365:s expert Erik Pettersson på hästarna du INTE får missa när du lämnar in.

I onsdags satte Petterssons spelförslag till V86 i liverapporten och inbringade runt 30 000 kronor för de som tog rygg.

Nu laddar formtipparen om.

– Det finns flera roliga lågprocentare i omgången, säger han.

Här nedan ser du Erik Petterssons 6 hetaste skrällar till Kalmars V75-omgång:

Vem: 6 Small Talk (V75-2)

Kommentar: Låter det påställt på från duktige tränaren Sören Norberg. Hästen har gått bra på slutet och känns mycket intressant här. Hästen är snabb ut och har fräcke Kim Eriksson i sulkyn. Jag hoppas och tror att han testar i ledningen och därifrån kan det mycket väl hålla hela vägen. Det finns några tuffa motståndare i loppet, men de har fått lite knepiga lägen.

Vem: 5 Polycrates Face (V75-3)

Kommentar: Har Kolgjini låtit påställd på länge. Har bättre form än raden och trivs på distansen. Skulle favoriten 6 Nobel Amok komma bort eller ha en dålig dag kan det gå. Bara två procent!

Vem: 9 Pokemon Ås (V75-4)

Kommentar: Står bra inne i det här loppet och har fått ett perfekt startspår. Det luktar vild körning från start mellan flera hästar. Skulle stekhete Christoffer Eriksson få spara speeden med Pokemon, då går ingen säker. 1600 meter känns som en fördel och tränaren Marcus Lindgren låter påställd.

Vem: 2 Pastore Bob (V75-5)

Kommentar: Rätt härlig häst i grunden det här som fått ett lopp i kroppen och som körs av toppkusk från bra spår. Vad mer behöver jag nämna? Jo, att han dessutom är startsnabb och bör få en fin resa. Typisk storskräll!

Vem: 7 Target Kronos (V75-6)

Kommentar: Bara åtta procent på en sån här kapabel häst är för lite. Svettigt spår, men vid maxladdningen är jag inte främmande för att hästen kan få ta över ledningen av 6 Harry Haythrow. Då är det helt plötsligt hästen att slå...

Vem: 3 Amazing Man (V75-7)

Kommentar: Har kommit tillbaka fint efter skadebekymmer. Är en grymt fin häst och glöm inte att han var favoritspelad i Kriteriet, om än för ett par år sedan. Snabb ut och väldigt rejäl. Lyckas han eller någon annan svara ut favoriten 5 Tjacko Zaz så är loppet vidöppet.