Stig H lanserar ny sajt

TRAV

Det är inte bara Trav365 som har premiär i dag.

Stig H Johansson öppnar också en ny sajt.

– Min gamla hemsida var för tråkig, säger Stig H.

Foto: Ny sajt Stig H Johansson tröttnade på sin ouppdaterade hemsida och startade en ny.

Stig H Johansson har haft en annan hemsida tidigare, men nu har han startat en ny bättre och enklare sida.

– Min andra sida uppdaterade vi inte så ofta. Jag funderade länge på om jag skulle stänga den eller inte. Jag bestämde mig att stänga den men också att jag skulle öppna en ny, säger Stig H Johansson.

De som har varit med Stig H och hjälpt honom att starta den nya sajten är Bosse Yngvesson och Björn Forsberg.

– Bosse och Björn har varit till stor hjälp. Jag har inte själv varit med att starta sajten, utan det har dessa killar. Jag såg sajten för första gången i går och jag tycker att den är snygg och enkel. Passar perfekt för mig och andra som inte är så fingerfärdig, säger Stig H och skrattar.

Stig H själv kommer att vara med och skriva en hel del krönikor på sin nya sida. Han kommer också att skriva om han får in nya hästar i stallet.

– Den här sidan ska uppdateras ofta. Sidan är gjord så att man hittar information enkelt och lätt. Den riktar sig till folk som vill veta mer om mig, hästarna i stallet och folk som bara är nyfikna, säger Stig H Johansson.

Har du varit in och kollat på vår nya travsajt Trav365?

– Nej, tyvärr har jag inte hunnit med det, men det ska jag verkligen göra, säger Stig H Johansson. Adressen till Stig H Johanssons nya sida är, kort och gott, www.stigh.se

Catrine Klasson/Minimedia