”Jackpottskrällen är ett givet streck på V86”

TIDIGA V86-TANKEN: Mario Lipovacs tipsettor, skrällar och motbud till V86 på Åby och Solvalla, onsdagen den 15 november

Uppdaterad 2023-11-14 | Publicerad 2023-11-13

Dante Kolgjini och Star Cash är en V86-skräll.

V86 körs på Åby och Solvalla på onsdag med 19 miljoner i jackpott.

Här är Sportbladets Tidiga V86-tanke med Mario Lipovac till omgången den 15 november. Spelstopp: 20.30.

Ni får:

Tipsettorna

Mot- och skrällbuden

Rankning lopp för lopp

Bästa spikarna och skrällarna

Tidiga V86-systemet


Här ryggar ni Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86-jackpott 19 miljoner på onsdag. Här kan ni haka på Sportbladets tidiga V86-tanke. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]


Mario Lipovacs V86-tips:

Bästa V86-spikarna

Den här onsdagen har det blivit dags för min favoritkombination Åby och Solvalla att hålla i V86-omgången. Det ser spännande ut och jag väljer att luta mig mot två singelstreck den här gången och det gör att jag får gå kort i några lopp. V86 är ett spel där man har råd med några favoriter, men smäller det bra i loppen man garderat kan man få riktigt bra betalt.

Mitt första singelstreck kommer som så många gånger förut direkt i inledningen då jag älskar koppla grepp direkt. Den här gången faller det på järnmärren 9 Olga Utca (V86-1) som trots att hon är nio år gör bra prestationer varje gång. Senast spurtade hon riktigt starkt och visade att det inte är några fel på formen. Det ser ut som det kan bli bra fart från start vilket gynnar henne och då kommer hon spurta ner alla.

Den andra spiken är Timo Nurmos löfte 9 Mellby Jail (V86-6) som var tillbaka senast efter lång paus. Han vann direkt och mycket talar för att han går framåt rejält med loppet och jag tror han körs sig till ledningen tidigt och blir mycket svårslagen.

Bästa V86-skrällarna

Som jag var inne på är V86 ett spel där man har råd med några favoriter, men skrällarna är viktiga för att rensa bort systemen man spelar emot.

Jag har tre skrällar jag vill varna för lite extra den här omgången och den första är 4 Topping Artist (V86-2) som kommer tillbaka efter lite paus. Han galopperade bort sig senast, men starterna innan visade han väldigt fin form. Han är dessutom startsnabb och skulle han hålla ut värsta motståndarna kan det blir intressant. Kan bli lite bortglömd på grund av pausen och den diffusa formen.

Den andra skrällen är en riktig ”nästagångare” och det är 5 Star Cash (V86-3) som gör bra lopp varje gång. Finns det någon rättvisa ska han få sätta nosen först och trots att det inte saknas motstånd är han ett givet streck på alla mina kuponger.

Den sista skrällen kommer i stoloppet (V86-5) där 7 Nanny’s Girl verkligen inte fått betlat på sin fina form. Hennes rad är missvisande och skulle det stämma för henne blir jag inte förvånad om hon får sätta nosen först.

Tidiga V86-systemet

Avd 1: 9 Olga Utca (3–2)

Avd 2: 5, 8, 4 (2–10)

Avd 3: 1, 10, 5, 8, 9, 7, 11, 3 (4–12)

Avd 4: 1, 11, 2 (9–10)

Avd 5: 11, 9, 7, 12, 3 (6–5)

Avd 6: 9 Mellby Jail (14–12)

Avd 7: 1, 12 (8–10)

Avd 8: 5, 1, 8, 2, 3, 9, 10 (12–6)

5 040 rader/1 260 kr

DD-systemet

DD-1: 1 Joint Chief (12–8)

DD-2: 5, 1, 8 (2–3)


Här ryggar ni Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86-jackpott 19 miljoner på onsdag. Här kan ni haka på Sportbladets tidiga V86-tanke. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]


V86–1


Tipsettan

Olga Utca trodde jag mycket på senast och hon spurtade riktigt vasst och plockade in många meter på Nova Mahiron. För tre starter sedan hade hon liknande förutsättningar och vann på bra sätt mot bara ston ska tilläggas. Jag tror inte att det gör henne så mycket att hon möter killarna den här gången då formen är riktigt bra och med tempo under vägen kommer hon fälla många till slut. Hon har dessutom bra startryggar vilket bäddar för en bra smygresa. Jag väljer att ta ställning för henne och hoppas och blåser ner allihopa.


Motbud

Glorius Rain gjorde det godkänt som två senast på Bjerke. Flemming Jensen körde lite väl passivt den gången och hade kunnat svara upp ledningen om han ville och då hade hon förmodligen vunnit. Hon har ett bra läge igen och kommer få ett bra lopp och då ska hon räknas som ett tidigt motbud till min spik.


Skrällbud

Natorp Bo återkommer efter en liten paus, men har lottats till ett bra utgångsläge och är säkert väl förberedd direkt. Han kan öppna bra om kusken vill det och är garanterad en bra resa på innerspår. Han har visserligen varit tvåa och trea mycket och frågan är hur det är med vinnargnistan? Vid bred gardering.


Spetsstrid

Natorp Bo, Glorius Rain och Bravo Sabotage är alla startsnabba och det kan bli högt tempo. Knapp spetsfavorit är ändå Bravo Sabotage med spår längre ut.


! Statistikvinnaren

Bravo Sabotage.

Vår rankning

9 Olga Utca

3 Glorius Rain

2 Natorp Bo

4 Bravo Sabotage

6 Frodo S.

5 King of Greenwood

10 Jackson Avery

8 Full of Muscles

7 Joyful Diva

V86–2


Tipsettan

Jerry fick regelrätt stryk av Tom’s Got Drive senast dom möttes, men nu har han mer lopp i kroppen och jag är inne på att han kan få revansch den här gången. Han har bättre spår och kommer sitta där framme direkt och skulle han till och med hitta till ledningen då växer chanserna mycket. Är det dags för Sybille Tinters tjeckiska gäst att ta sin andra seger?


Motbud

Tom’s Got Drive slog tipsettan senast som jag var inne på, men den här gången har han fått det sämsta tänkbara utgångsläget. Han kommer säkert köras offensivt igen och jag tappar inte hakan om han vinner den tunga vägen igen, men spåret är trots allt svårt.


Skrällbud

Topping Artist återkommer efter paus, men kapacitet finns för klassen och han är ett roligt skrällbud.


Spetsstrid

Fossens Wilma, Topping Artist och Jerry kan alla öppna snabbt. Ger en liten fördel till Jerry som säkert trycks av ordentligt för att komma till ledningen.


! Statistikvinnaren

Tom’s Got Drive.

Vår rankning

5 Jerry

8 Tom’s Got Drive

4 Topping Artist

2 Fossens Wilma

10 Bottnas Itense

12 Bottnas Justin

7 Judge Dredd Sisu

11 Enjoythevictory SC

9 Current Leader

1 Banana Joe

6 Oligark Tooma

3 She’s Just Joy

V86–3


Tipsettan

Gunpowder har haft problem med sjukdomar, men har fått några lopp i kroppen och kommer vara bättre och bättre för varje lopp. Han galopperade bort sig senast, men svarade för en stark upphämtning. Autostart är ett plus och han är startsnabb och är min knappa spetsfavorit. I den positionen trivs han väldigt bra och får därför agera tipsetta. Kuskplus!


Motbud

Tug of War har det varit väldigt goda rapporter på och mycket positivt kring, men jag tycker inte han levererat på tävlingsbanan. Senast var ett steg åt rätt riktning och fortsätter han på den vägen kan han mycket väl vara långt framme den här gången.


Skrällbud

Star Cash gör starka prestationer hela tiden och han står på tur för en seger. Blir inte förvånad om han tar den seger den här gången. Kan bli bortglömd.


Spetsstrid

Gunpowder är snabb ut och ses som knapp spetsfavorit när det saknas riktigt startsnabba motståndare.


! Statistikvinnaren

Gunpowder.

Vår rankning

1 Gunpowder

10 Tug of War

5 Star Cash

8 Pharagraf

9 Nacido Boko

7 Delfo Nobel

11 Kind of Steel

3 Apollo Prophet Cal

4 Amazing Hazel

12 Dogleg

2 Nightwatcher

6 My Story is True

V86–4


Tipsettan

Money Matters inledde med en andraplats, men har efter det tagit två raka segrar från ledningen och sett väldigt fin ut. Jag tror han inte gått i botten vid segrarna och förutsättningarna den här gången ser bra ut. Det är visserligen lång distans första gången, men han känns stark och håller han upp ledningen kan han få dämpa och då blir han inte lätt att slå.


Motbud

Kennedy Boko gjorde det bra senast på Eskilstuna och det är en sexåring som bara gör sin sjätte start i karriären. Får han hålla sig fräsch och frisk kommer han få en riktigt fin vinter och trots bakspåret tror jag han är tuff nog att gå fram tidigt och utmana.


Skrällbud

Indigo Brick är stökig, men farten finns i honom och det är spännande att Örjan Kihlström ska få testa. Han kommer säkert serveras ett bra lopp felfri och då kan han överraska. Åker med som ett roligt bud.


Spetsstrid

Money Matters får ses som knapp spetsfavorit.


! Statistikvinnaren

Money Matters.

Vår rankning

1 Money Matters

11 Kennedy Boko

2 Indigo Brick

9 Hardox

10 Global Dice

3 Flys Popcorn

4 One Moment in Time

5 Dear Ronja

12 Pret a Porter

8 Börtas Ankare

7 Queensland Tile

6 Touch The Clouds


Här ryggar ni Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86-jackpott 19 miljoner på onsdag. Här kan ni haka på Sportbladets tidiga V86-tanke. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]


V86–5


Tipsettan

Mary Ann Lane gjorde det riktigt bra näst senast och det är ett fint sto som var med i Stoderbyt och ska ses med god chans att runda det här motståndet. Det enda som är ett litet frågetecken är senaste prestationen då hon inte var som bäst. Hon klara distansen och har hon inte tappat för mycket form ska hon ha god chans och får agera tipsetta i ett lurigt lopp.


Motbud

Carroty övertygade stort över aktuell distans för tre starter sedan, men efter det har hon inte fått vinna men gjort det bra. Carl Johan Jepson upp den här gången är spännande och hon är ett givet streck.


Skrällbud

Nanny’s Girl måste väll få vinna ett lopp snart? Hon har varit ute i tuffare stolopp än det här och man väntar bara på att hon ska få utdelning. Hon har bättre form än raden och varför ska hon inte slå till nu?


Spetsstrid

M.T.Rapunzel är snabb och är den tidiga ledaren, körs hon där? Carroty körs offensivt efter en bit?


! Statistikvinnaren

Mary Ann Lane.

Vår rankning

11 Mary Ann Lane

9 Carroty

7 Nanny’s Girl

12 Jeans’n Passion

3 M.T.Rapunzel

6 Mellby Ivy

5 Tasherit

8 Princess Kloster

10 Isi Band

1 Ruth Halbak

4 Caramelle T.T.

2 Karibean Dreams

V86–6


Tipsettan

Mellby Jail är en talang som vann direkt senast. Körs offensivt och bara vinner? Spik!


Motbud

Jimbaran Zon har bra kapacitet och är en tidig utmanare.


Skrällbud

Nuzzle’em håller bra form och vid gardering är han ett givet streck.


Spetsstrid

Mellby Jail körs offensivt och sitter i ledningen tidigt.


! Statistikvinnaren

Mellby Jail.

Vår rankning

9 Mellby Jail

14 Jimbaran Zon

12 Nuzzle’em

2 Solkattens Olivia

4 Victory Eagle

6 B.B.S.Sky River

13 Ateeco Degli Dei

8 Candy Frontline

11 Noocandy

1 T.Wall’s Keyboard

5 Knox Newport

7 Voddy Sign

10 Boundless

15 St No More War

V86–7


Tipsettan

Joint Chief spurtade vasst senast och har fin form. Barfota runt om och tidig ledning kan vara segerreceptet då han är obesegrad i den positionen.


Motbud

Hustle Rain står för klassen och har lopp i kroppen. Kommer runda många och är ett givet streck på lappen.


Skrällbud

Blue Boy Face är ett roligt streck om man vill gardera ytterligare.


Spetsstrid

Joint Chief är kvick och är den klara spetsfavoriten.


! Statistikvinnaren

Joint Chief.

Vår rankning

1 Joint Chief

12 Hustle Rain

8 Blue Boy Face

10 Mateo di Quattro

6 Hashtag Simoni

9 Sandokan

2 Perfect Harmony

5 Dajanov

11 Hnokki Speed

14 Finn Palema

3 Gasparito

4 Denco’s Ozzy O.

V86–8


Tipsettan

Global Duchess kommer säkert bli väldigt klar favorit i avslutningen trots att hon inte startat på ett tag. Hon kommer med tre raka segrar och förstärks med Örjan Kihlström i sulkyn. Uppgiften ser passande ut och jag förstår om man går rakt ut på henne, men jag kommer gardera då jag hittat andra singelstreck som jag lutar mig emot. Den givna tipsettan.


Motbud

Grace Trot har radat upp segrarna under sommaren och visserligen har det varit mot lättare motstånd, men jag tycker det ser ut som en fin häst som även kan öppna snabbt. Håller hon upp ledningen och får dämpa en bit kan det räcka väldigt långt. Givet streck.


Skrällbud

Jeannica trodde jag mycket på senast, men hon blev för laddad och galopperade. Hon har fin form och löser det sig från spåret blir jag inte förvånad om hon ger tipsettan en ordentlig match. Roligt skrällbud.


Spetsstrid

Grace Trot är kvick och är knapp spetsfavorit.


! Statistikvinnaren

Grace Trot.

Vår rankning

5 Global Duchess

1 Grace Trot

8 Jeannica

2 Swish Brodda

3 Juicy

9 Sun Summit

10 Udine Celeber

12 Wonderful Tonight

6 Ace of Marke

4 Country Home

11 Furiosa

7 Snick Chick


Här ryggar ni Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86-jackpott 19 miljoner på onsdag. Här kan ni haka på Sportbladets tidiga V86-tanke. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]


Följ ämnen i artikeln