Spelade in 90 000 kr – till Solvallas besökare

Foto: Kanal 75
Patrik Fernlund
TRAV

Tipsexperten Patrik Fernlund spelade in 90 000 kronor till Solvallas besökare under onsdagen.

Nu bjuder han på två miljonskrällar till lördagens V75-omgång på Åby.

– Amity kan bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna, säger han till Trav365.

Då var det dags igen.

Tipsexperten Patrik Fernlund var helt rätt ute under onsdagens V86-tävlingar och han satte andelssystemet på plats på Solvalla.

23 glada banbesökare fick dela på lite drygt 90 000 kronor och varje andel blev värd lite drygt 3 900 kronor.

På lördag är det dubbeljackpott på V75 från Åby och en formtoppad Patrik Fernlund bjuder på två miljondrag.

”Stor potential i systemet”

– Det var kul att sätta Solvallas andelssystem, jag hade till exempel alla hästar i V86-7 där en av favoriterna i form av Gaia Sund vann så det fanns riktig potential i systemet. Jag hade många hästar i de två avslutande V86-loppen, säger Patrik Fernlund till Trav365 och fortsätter:

– Jag är givetvis jättenöjd att det satt, men det var nära riktigt stora pengar och det var det även förra veckan. Då missade jag bara på Research i V86-8 och det betalade knappt 160 000 kronor, den missen har jag grämt mig för hela veckan så det var skönt att sätta den nu.

Har du fått några reaktioner?

– Ja, och det är alltid jättekul. Det var flera som hörde av sig som hade köpt en andel.

”Blir inte chockad”

På lördag är det dubbeljackpott på V75 från Åbytravet och Patrik Fernlunds fullständiga V75-tips hittar du i lördagens Sportbladet och här på Trav365, V75 i sista stund. Men redan nu bjuder Patrik på två miljondrag.

– 1 Västerbo Starlit (V75-2) såg ruskigt fin ut i lördags som fastlåst, det kan vara en riktig skräll från open stretch. 8 Amity (V75-5) ska tävla med rycktussar för första gången och det har gett positiv effekt i träning, så det kan bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna.

Patrik har även delägde 11 Navigator Sib (V75-1) till start på lördag.

– Han är nog i det bästa skick som han kan vara, han är otroligt fin för dagen och är blank och fin och ser välmående ut. Han gick i mål med krafter kvar senast och stämmer det på vägen och det blir lite körning i loppet så kan han vara med långt fram. Vi kanske får vara nöjda om han är med bland de tre främsta, men jag blir inte chockad om han skräller, säger Patrik Fernlund.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75