Här är sms:et – till miljonsuccén

1 av 2 | Foto: Privat
Spelproffset Hugo Acuna ville sluta tippa hos TK:s Spel, då uppmuntrade Tomas Karlsson honom att fortsätta. Det var vändningen till miljonsuccén
TRAV

Hugo Acuna, 56, ville sluta tippa till TK:s Spel i Norrköping.

Anledningen: det gick för dåligt.

Då skickade chefen Tomas Karlsson ett SMS – och det var vändningen.

– Vi spelade in över 18 miljoner kronor i fjol, säger Tomas Karlsson, som äger och driver TK:s Spel i Norrköping, till Trav365.

Spelproffset Hugo Acuna firade enorma framgångar under 2015.

Miljonvinsterna avlöste varandra och bara på spelformen V86 spelade han in runt 13 miljoner kronor.

Acuna är hjärnan bakom de flesta andelsspelen hos spelbutiken TK:s Spel i Norrköping och en stor bidragande orsak till butikens rekordår i fjol.

Totalt spelade TK:s Spel in 18 347 000 kronor på trav under 2015.

Nu berättar butikens ägare, Tomas Karlsson, om hur nära det var att Hugo Acuna slutade tippa i butiken.

Han berättar även om fjolårets siffror, förhoppningarna inför 2016, och sedan bjuder Hugo Acuna på sina bästa tips till V86-jackpotten på Solvalla.

”Skrev att han skiter i det”

– I början av fjolåret så skickade Hugo ett SMS till mig att han inte ville fortsätta tippa längre, han skrev att nu skiter han i det här, för det hade gått så dåligt ett tag. Men, då skickade jag tillbaka att han skulle fortsätta tro på det han gjorde, säger Tomas Karlsson till Trav365 och fortsätter:

– Samma vecka som jag skickade det SMS:et till honom så spelade han in 5,7 miljoner kronor och sedan har det bara rullat på under hela 2015.

Ja, vad säger du om era framgångar i fjol?

– Det var ett helt fantastiskt år, mer än man kan drömma om, och det blir oerhört svårslaget. Siffrorna från 2015 blir ruggigt svåra att slå.

Hugos tips

Vad har ni satt upp för mål med 2016?

– Det blir ju som sagt svårt att matcha fjolårets siffror, men jag har skrivit på hemsidan och sagt till kunderna att vi givetvis går för det, och att vi gör ett försök. Det blir tufft, men visst ska vi försöka. Man blir lätt lite bortskämd när det går så bra som det gjort, folk tror att vi ska vinna varje gång, men det fungerar ju inte riktigt så, skrattar Tomas.

Hugo ”Hugo Boss” Acuna har tänkt att få en pangstart även på 2016, och bjuder på den bästa spiken och det bästa draget inför onsdagens jackpottomgång på V86.

– Bästa spiken är 4 Bula Bula Am (V86-2) och bästa draget i omgången är 8 Ripasso S.L. (V86-8), säger Hugo Acuna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav

Spel