Sadris miljonsuccé: ’Jag är så jäkla glad’

 Slog till igen - varje andel blev värd 209 000 kronor: ”Var saftig”

1 av 2
Sadri Shabani, mannen bakom miljonsuccén.

avErik Pettersson

TRAV

Succébutiken Kungs Frukt i Trollhättan slog till igen.

De spelade in överlägset mest i Sverige på V75 i helgen - drygt åtta miljoner.

– Sjukt bra! Det är den enskilt största vinsten jag delat ut, 209 000 kronor per andel, säger mannen bakom succén, Sadri Shabani.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladets experters andelssystem på V86 och V75 - gå med i populära laget här [Extern länk]


Det var jackpott på V75 i helgen med 40 miljoner kronor i potten till en ensam vinnare.

Då slog miljonbutiken Kungs Frukt i Trollhättan till – igen – efter en tung period.

De spelade in över åtta miljoner kronor och systemet ”Big Mama”, som kostar omkring 2 000 kronor per andel, betalar nu ut 209 000 kronor per andel.

– Den var saftig! Jag är så jäkla glad. Sedan jag var med sist i Aftonbladet, har jag varit helt iskall. Men det är bara att kriga, det är ju det allt handlar om, att fortsätta göra jobbet fast man inte är i toppform. Det är ju frustrerande när det inte går bra, trots att man jobbar hårt, men det är ju ingen spelare som är i toppform hela tiden.

”Perfekt att de skrek upp Stig H:s häst som världens bästa...”

Det vinnande systemet i lördags var uppbyggt på två spikar 2 Harran Boko i V75-1 och 2 Eelis i V75-7.

– Harran Boko i första kände jag att; antingen tror man att han går felfritt, eller så tror man att han galopperar, så tar man typ alla. Jag tyckte han såg stabil ut i voltstart, när jag kollade, och han mötte ett gäng rätt mediokra hästar. Loppet var över efter ungefär hundra meter…

– Eelis är jag nöjd med faktiskt. Det blev lite snack sista timmen, men då hade ju folk redan lämnat in. Då får de gärna stå i 1,0 i odds, det skiter jag i. Det var perfekt att de skrek upp Stig H:s häst (Tobias del Ronco) som värdens bästa häst. Jag såg ju dennes lopp gången innan, men då mötte han inte alls bra hästar och de hade kört skiten ur varandra under vägen. Klart han avslutade bra, men det var en helt annan uppgift nu.

Vad säger kunderna?

– Alla är riktigt nöjda och jag är så jäkla glad för deras skull. Det är en stor slant. Jag har inte vunnit på tre månader, men det är inget gnäll. Jag måste ha de mest tålmodiga kunderna på ATG Tillsammans. Det är många som ringer och sms:ar mig och säger att de kollat på resor till Karibien. Någon sms:ade och sa att han köpt två andelar och visade kvitton på 419 000 kronor.

”Helt otroligt, vilken tur man kan ha”

Ja, över åtta miljoner kronor inspelat är starkt.

– Ja, det är sjukt bra. Det är den enskilt största vinsten jag delat ut, 209 000 kronor per andel. Det kan hjälpa många till vad som häst. Kanske sista slanten till en insats till en lägenhet? Köpa en bra bil? Köpa något till sina barn? Det är många som skriver både på Tillsammans och privat till mig hur behövligt det här var. Någon var med för första gången till och med. Det är helt otroligt, vilken tur man kan ha.

Sadri jobbade länge- och hårt i Kungs Frukt-butiken i Trollhättan. Numera bor han i Malmö och efter ett sabbatsår från butiksmiljö har det börjat klia i fingrarna.

– Jag har köpt en butik här i Malmö som öppnar om två veckor. Jag bor ju här. Kungs Frukt kommer alltid vara prio ett, jag är kvar där och gör system, det här blir mer en sidogrej. Har man jobbat med kunder i åtta år och jobbat sju dagar i veckan, så börjar man sakna det efter ett tag. Bara att ”tjöta”, ge varandra pikar och hjälpa varandra att vinna. Jag älskar det.


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladets experters andelssystem på V86 och V75 - gå med i populära laget här [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav