Brolle och Almenäs i TV4:s nya satsning

Publicerad:
Uppdaterad:
Jessica Almenäs och Kjell ”Brolle” Wallmark. De ska, enligt uppgifter, leda travets storsatsning i TV4.
Foto: Felipe Morales, Andreas Bardell
Jessica Almenäs och Kjell ”Brolle” Wallmark. De ska, enligt uppgifter, leda travets storsatsning i TV4.

TRAV

Artisten Brolle är klar för TV4:s nya Vinnare V75.

Enligt uppgifter ska musikstjärnan och programledaren Jessica Almenäs medverka i vårens nya storsatsning på trav i kanalen.

Den 19 mars är det premiär för det nya programmet.

Trav365 berättade tidigare om TV4:s nya satsning på trav-tv. Under våren kommer ett helt nytt program att sändas i stället för det gamla Vinnare V75.

Tidigare har kanalen sänt en sammanfattning av V75 på samma tid – men det här nya programmet kommer vara helt olikt det. Programmet kommer att ledas av TV4-profilen Jessica Almenäs. Almenäs ville dock inte berätta några detaljer som det nya satsningen.

– Jag har fått munkavle och får inte avslöja någonting. Dessvärre, jag skulle gärna ha gjort det, för det är ett jättekul program som vi ska göra. Men jag får inte säga någonting om det så vi får vänta. Men jag kan säga att det är väldigt nytänkande, berättade hon då.

Underhåller på galan

Enligt uppgifter till Trav365 och enligt facktidningen Travronden ska artisten Brolle, Kjell Junior Wallmark, vara klar för den nya satsningen tillsammans med Almenäs. Brolle som medverkar vid fredagens Årets Hästgalan på Rondo i Göteborg och är aktuell för årets upplaga av Melodifestivalen.

Brolle har själv ett stort intresse för travsporten och äger två hästar. Tillsammans med sin pappas har han fött upp travhästen Inbyflickan.

”Vill inte kommentera”

Niclas Andersson, vd på Kanal 75, som producerar trav-tv, är dock hemlighetsfull.

– Jag vill inte kommentera det programmet alls. Vi håller på att planera och vi kommer att berätta mer om en månad. Premiären är den 19 mars och det är en del oklarheter i bemanningen. Men det är riktigt att vi kommer ha någon typ av musikartist i programmet, berättar han.

Brolles presskontakt Tobias Ödman kan varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

– Det har jag inte en aning om. Du får försöka ta kontakt med honom, säger han.

Trav365 har försökt nå både Brolle och Jessica Almenäs för en kommentar.

Publicerad:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!