Trav

Succébutikens tips till superjackpotten

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

TRAV

Gazetta Spel o Tobak spelade under 2008 in 29 miljoner kronor på trav.

Nu tänker de ta hem superjackpotten på V64.

– Gå ihop med några kompisar och spela, då har du störst chans att vinna, säger Ander Strid i succébutiken.

Intresset för spel på hästar var rekordstort under 2008. Totalt blev det miljonutdelning hela 149 gånger och det näst mest vinstrika ombudet i hela landet var Gazzetta Spel o Tobak i Stockholm. Totalt vann ombudets kunder 29 852 751 kronor. Största vinsten kom i december då en lycklig spelare vann 1 030 125 kronor på V64.

– Vi hade ingen riktig storvinst under 2008 utan våra spelare har gnetat ihop pengarna. Men de som spelar i vår butik är väldigt skickliga och butiken är mycket populär, säger Anders Strid i butiken.

Desert Trixi ska ge miljonutdelning

Förra onsdagens V64-omgång gick i Björn Goops tecken och utdelningen på sex rätt stannade på 161 kronor. På fem och fyra rätt blev det ingen utdelning vilket innebär att många miljoner rullar vidare till den här veckan och en ensam vinnare plockar på onsdag hem 14 miljoner kronor. Gazetta Spel o Tobak har tipsen som kan göra dig 14 miljoner kronor rikare.

– Benskins är bästa spiken i omgången. Jag tror det finns mycket utveckling i den hästen och han tar nu ledningen och vinner, det brukar bli så då Björn Goop kör.

Har du något miljondrag att bjuda på?

– Desert Trixi i den andra avdelningen. Henne tippade jag etta senast och då stod hon i 45 gånger. Hon var väldigt bra då som tvåa och kan vinna nu istället, säger Anders Strid och tillägger:

– För att ha störst chans att ta hem jackpotten så ska man gå ihop och spela med kompisar. Sedan ska man försöka hitta två spikar och ett sparlopp. Man måste ha en strategi att gå efter.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!