”Ett smart sätt att vinna stora pengar”

TRAV

40-åringen bakom helgens snygga enkelrad berättar om hur han vinner – ger dig tips till Extra V75

1 av 2 | Foto: Privat
Butiksägaren hos Kungs Frukt i Trollhättan, Sadri Shabani.

Den 40-åriga mannen i Trollhättan gjorde en enkelrad för 12 kronor – och spelade in över 80 000 kronor.

Nu berättar han om sitt någorlunda annorlunda spelsätt och hjälper dig inför kvällens Extra V75.

– Det är ett smart sätt att vinna stora pengar med en liten insats, säger han.

En av helgens vinnare som sticker ut rejält är den 40-åriga mannen i Trollhättan som lämnade in en riktigt snygg lapp till V75-omgången på Romme.

Han gjorde en enkelrad för 12 kronor och lämnade in den 20 gånger hos butiken Kungsfrukt i Trollhättan – och systemet gick in och gav hela 83 320 kronor i vinst.

”En utmaning”

Nu berättar vinnaren för Trav365 varför han valt att spela på det här sättet.

– Jag brukar spela så här ofta. Det är ett smart sätt att vinna stora pengar med en liten insats. Det blir som en utmaning för sig själv att hitta vinnarna i varje lopp och spika. Det är ett roligt sätt att spela.

Hur gjorde du systemet i helgen?

– Jag analyserade inte loppen så mycket innan jag lämnade in, jag hade raden i stort sett färdig. Men jag hade först tänkt spika en annan häst första avdelningen, Big Sky Hurricane, men sedan tyckte jag att Narold Vox var så fin i värmningen att jag bytte från Big Sky Hurricane till Narold Vox.

– Det var först efter att jag lämnat in som jag såg att Narold Vox var lite spelad på V75, men det brydde jag mig inte om, fortsätter han.

Hur reagerade du när du vann?

– Jag blev väldigt glad när jag vann. Men det var nervöst när jag insåg att jag hade en realistisk chans att sätta sju rätt och vinna. Då blev det hög puls.

Mannen hänger varje vecka hos butiken Kungs Frukt där han ser loppen och diskuterar trav. Men han är ingen spelare som lägger stora belopp på sina spel.

– Det är klart att vinsten och pengarna betyder mycket. Det är stora pengar, speciellt när insatsen är 12 kronor. Jag är ingen storspelare så det här är mycket pengar för mig.

I bildspelet här ovanför hittar du 40-åringens tips till dagens Extra V75. Givetvis spelar han en enkelrad igen.