Tjejernas chock - spelade in 1,3 miljoner kronor

Foto: Lena Carlsson och Birgitta Nuziale var rätt ute i lördags då de fixade miljonvinsten på andelsspelet. I kväll spelar de V86 med kunderna.
TRAV

Tjejerna hos Coop Konsum Avenyn i Göteborg fixade miljonvinsten till kunderna i lördags.

Efter att ha satt flera sexor och femmor drog de in sammanlagt 1,3 miljoner kronor på V75.

– Jag var lite chockad först, säger systemmakaren Lena Carlsson.

En man blev ensam med alla rätt på V75 och spelade in nästan 24 miljoner kronor i helgen.

Men även för spelare som prickade in sex och fem rätt blev det stora pengar.

Rekordvinst för tjejerna

Hos Coop Konsum Avenyn i Göteborg var det succétipparna Lena Carlsson och Birgitta Nuziale som satte 5,7 sexor och 96 stycken femmor. Skrällen Bagley i V75-3 gjorde att de missade alla rätt.

Vinsten: 1 364 961 kronor som 19 av kunder delar på.

– Vi har vunnit tidigare, men inte så här mycket pengar. Det här var en riktigt stor pott. Jag var lite chockad först, säger säger Lena Carlsson.

– Tyvärr hade jag ingen andel själv, men jag var med och fixade vinsten till de andra. Man kan inte vara med på allt, man gör så mycket andelar. Det var roligt för kunderna som var med och vann, säger hon.

Hur gör ni för att vinna på travet?

– Jag sitter och läser, läser och läser. Vi studerar olika tidningar. Min kollega satt hemma och läste olika tidningar och såg på tv. Vi hjälps åt och hon tar ut några hästar och jag tar ut några hästar.

Till onsdagens V86-tävlingar har butiken ett nytt system som kan ge full pott på Solvalla. Bland annat spikar de Ola Samuelssons Prowess Kronos som är ute efter sjätte raka segern i V86-7.

Här intill kan du se butikens system.