Sjöstrand Sveriges störste vinnare i veckan – nu bjuder han på V75-tips

TRAV

Vann 650 000 - nu lämnar succétipparen sina jackpott-tips

Handbollsmålvakten och landslagsstjärnan Johan Sjöstrand vann mest i Sverige på V86 i onsdags. Tillsammans med en vän fick han in 12,50 system på V86. Belöningen: runt 650 000 kronor.

Nu bjuder succétipparen på jackpott-tips till söndagens V75-omgång.

Midsommar innebär sill, nubbe och dans runt midsommarstången. Men det betyder också trav – i mängder. Överallt runt om i Sverige körs det trav under sommarens största högtid. I morgon avgörs dock de ”största” tävlingarna då V75-cirkusen gästar Kalmartravet i Småland.

Kan bli tredje största

Omgången är kryddad med extra miljoner då det är jackpott på spelformen.

89 miljoner att spela om. 55 miljoner till en ensam vinnare.

Om någon tar hem hela potten blir det i så fall den tredje största travvinsten i Sverige genom tiderna. En som är rejält taggad på miljonerna är travfrälste handbollsmålvakten och landslagsstjärnan Johan Sjöstrand.

”Hubbe”, som han kallas, deläger ett par hästar och har ett stort spelintresse. Sjöstrand missar inte mycket trav och spelar på V75 varje helg. Och han är i riktig spelform för dagen. I onsdags vann handbollsspelaren mest i Sverige på V86 tillsammans med en vän. Kompisarna fick in 12,50 system med alla rätt och belönades runt 650 000 kronor. Sjöstrand hade tagit ut fyra spikar – alla satt – och spelat systemet gånger fem. Eftersom fältet ”bara för åtta rätt” var ikryssat så fick kompisarna 2,5 gånger utdelningen.

– Det var helt sjukt att vi fick in den, det blev jäkligt bra, säger Sjöstrand.

Båda två var på plats på Vaggeryds travbana där tävlingarna avgjordes.

– Vi jobbade in den lite, säger handbollsstjärnan med ett skratt.

”Jobbar för storvinst”

Till dagens tävlingar har han kollat rejält och hittat två drag som kan få utdelningen att stiga.

– Jag jobbar för de stora vinsterna, säger han.

Vad heter helgens bästa vinnare?

– 10 Zonguldak i V75-2 tror jag vinner ganska lätt. Jag var på plats på Charlottenlund där hästen startade senast, då slutade det i en galopp, men som hästen såg ut... Det måste vara en toppchans nu om det blir lite körning i loppet, vilket jag tror att det blir.

Har du någon skräll att bjuda på?

– 6 Fruitcake i V75-5 tycker jag är intressant. Det är en bra häst som har fått ett bra läge och har en bra kusk. Den ska med på V75-lappen.