Sportbladets DD-tips

Publicerad:

TRAV

Expertens system och tankar.

Här är Sportbladets tips till Dagens Dubbel.

Varje dag får du tipsen till DD av Sportbladets experter.

V65-5

Rankning: 3–1–5–11–7–2–10–6–8–9.

Kommentar: Candor Hall vann V75 för tre starter sedan och har gått bra varje gång. Senast avslutade han starkt från ett dåligt läge och nu är det betydligt bättre förutsättningar. En av flera med vinstchans. David Sisu har kanonläge då han är snabb ut och lär leda länge. Blev sjuk lagom till derbyt men återkom senast och spurtade då bra ifrån tillägg. Lär säkert vara förbättrad med loppet i kroppen. Lovelock har hög kapacitet men har svårt att få till det riktigt.

V65-6

Rankning: 3–7–2–4–9–10–12–8–5–6–11–1.

Kommentar: Chat Chip återkom efter ett två månaders tävlingsuppehåll senast och såg strålande ut. Hon hade stor uppvisning vid en överlägsen seger och tränaren Fredrik Persson sa innan loppet att hon inte var toppad på något sätt. Därmed torde hon ha gått framåt rejält med loppet i kroppen och hon ser ut att ha en bra uppgift här. Kan öppna rätt så bra och mycket talar för att hon får överta ledningen efter

en bit. Är hon sedan lika fin igen blir hon ytterst svårslagen. Värsta hotet kommer ifrån stallkamraten Red Red Red. Hon har stått över lite efter den fina segern i derbystoet senast som hon avgjorde efter ett lopp i rygg på ledaren. Har dåligt spår men är stark, tuff och oöm för positioner.

Publicerad:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!