Intressant comeback – vinner direkt i kväll

Expertens DD-tips – onsdagen den 30 oktober från Bergsåker och Solvalla

avPer Nicklasson

Publicerad:
Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel från Bergsåker och Solvalla.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Bergsåker och Solvalla, onsdagen den 30 oktober.

Spelstopp DD 21.39

TV12 20.00

ATG Live 18.00

ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 9–5–12–11–4–1–2–3–7–6–10–8

Kommentar: Andre Agassi var, precis som i starterna före, mycket fin senast. Niondespår bakom bilen är normalt sett inte så dumt men den här gången har han rygg på en starttrög häst i form av Heartbeat. Det kan bli långt fram. Alternativet, som vi nästan tycker är bättre, är att chansa i rygg på Uncertain When, som är rätt så så snabb första biten, för att hoppas att det ska kunna lösa sig den vägen. Men inget av alternativen är så klart klockrent. Prediction åker därför med, liksom Twinkle Kronos som var fin senast.

DD-2

Rankning: 11–6–5–3–8–1–7–10–9–2–4

Kommentar: Man at Work gör en högintressant comeback. Trots att han inte startat på drygt tio månader kan vi inte annat än tro en del på honom. Att det är Örjan Kihlström som kör Man at Work, betyder det att det vankas ett snällt upplägg? Vi vet inte, men vi har oavsett svårt att tro helhjärtat på någon annan häst än Man at Work. Trots det dåliga spåret kan det bli så att det blir passande kört för Man at Work. M.T.Malkin har kommit tillbaka bra efter uppehåll och efter strykningen på Sebastian Journey har Malkins chanser att komma till ledningen ökat betydligt. Lass Revenue bör få en fin resa, kanske – förmodligen – i rygg på ledaren.

DD-systemet – 9 rader

DD-1: 9–5–12.

DD-2: 11–6–3.

Vem tar spets?

DD-1: Prediction och Katinka, kanske även Kimbee Dream, är snabbast första biten. Vi har inget emot att se Prediction i ledningen.

DD-2: Lass Revenue frontar och släpper M.T.Malkin? Ja, vi tror det.

! Statistikvinnarna

DD-1: Twinkle Kronos.

DD-2: Man at Work.


Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM