”Miljonhästen vi letar efter – stor varning”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 29 april på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Candy Crush är en av miljonskrällarna i kväll. En annan körs av Carl Johan Jepson.

TRAV

V86 avgörs på Åby och Solvalla i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Hon kan vara den miljonhäst som vi letar efter på V86. Stor varning, säger Sportbladets Christoffer Wickman, som prickade alla åtta rätt förra onsdagen, om sitt miljondrag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-experten Christoffer Wickman in åtta rätt på systemet ”C Wickman”. Det gav totalt 1 861 kronor per andel på satsade 600 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.16, onsdagen den 29 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Jag har jagat 6 Conrads Janne (V86-3) ett tag nu och det ser ut som läge att ta betalt i kväll. Näst senast tog Bergh emot en så pass bra häst som Aramis Bar och jag är inte säker på att det var tomt när galoppen kom. Senast så hamnade hästen hopplöst till i ett bra lunchlopp, men slutrundan var av bästa märke. Kan nog sitta lite bättre till direkt nu och då går ingen säker. Ser ut som en mycket prisvärd spik i V86-omgången. 19 procent mot favoritens 59.

Miljonrensarna

6 Millie Millionaire (V86-2) är en häst jag gillar och nu gör hon första starten för mycket duktige Fredrik Wallin. Jag är verkligen nyfiken på vad hon kan leverera i den nya regin. Wallin fegar inte i träningen, så jag tror på en bra insats direkt. Ska med! Sju procent.

10 My Dream Art (V86-6) brukades inte alls senast, men såg mycket fin ut över målskjutsen. Kanske får chansen nu, då blir hästen farlig. Åtta procent, fattar inget.

Tänk på att...

... omgången körs på Solvalla och Åby den här onsdagen. Fyra V86-lopp vardera.

... det ser ut att bli ordentlig körning i V86-1. 3 Mr Creation var hemskt bra senast, men får svar om ledningen nu?

... Alessandro Gocciadoro startar några hästar i omgången. Hästarna som startade på Åby var inte bra. Värt att ta med sig. Jag har sett 2 Arden Wise As (V86-8) i Paris i vinter och den har gått bra. Nu blir det barfota runt om och bajk. Dessutom kör Björn Goop. Den vill jag ändå varna lite för.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

5 Giant Shadow (V86-1) vann direkt i årsdebuten senast och lär med det loppet i kroppen knappast vara sämre till detta, och det måste vara toppchans igen. Vasse Carl Johan Jepson har kört Björn Goops häst med den äran tidigare och jag tycker Giant Shadow ställs mot ett sådant gäng som han normalt ska slå oavsett vilket löpningsförlopp som han får. Spik!

Miljonrensarna

15 Candy Crush (V86-3) är det kanske lite för mycket begärt av att hon ska kliva runt det här gänget till seger, men faktum är att hon kan vara den miljonhäst som vi letar efter på V86. Stoet har betydligt bättre form än vad de senste resultaten vittnar om och har gått starkt varje gång på slutet. Stor varning! Två procent.

3 Gomez (V86-7) är en kapabel häst i grund och botten och med spetsläge och två lopp i kroppen efter paus är jag inne på att han kommer leverera en bra insats. Tio procent.

Tänk på att...

... 8 Visa As (V86-2) svarade för några ruskigt vassa lopp på svensk mark i fjol och är hon i närheten av det i kväll är det så klart toppchans och det kan vara så enkelt att hon bara vinner detta. Jag anser dock att Alessandro Gocciadoros hästar inte alls går lika bra på svensk mark som vi har vant oss vid att se de senaste åren och hästarna tävlar betydligt mer mänskligt nu, än vad som varit fallet tidigare. Av dessa anledningar litar jag inte på att Visa As grejar det. Jag behandlar henne med försiktighet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Giant Shadow (V86-1) vann direkt i årsdebuten senast efter en perfekt resa och styrning av Björn Goop. Har säkert gått framåt med loppet i kroppen och kommer vara ännu vassare nu. Jepson upp nu har kört honom två gånger och det har resulterat i två segrar. Ingen raket ut men kan öppna, tror Jepson kör framåt tidigt och kan överta ledningen tidigt annars blir det en tung resa men det ska han lösa ändå.

Miljonrensarna

6 Millie Millionaire (V86-2) gör spännande debut hos Fredrik Wallin. Har hög fart och med vinterträning hos en proffstränare ska det bli kul och se vad hon presterar. Hon blir borttappad på grund av uppehållet men jag vill varna för henne direkt. Sju procent.

13 Vien Ici (V86-5) har gjort det bra sedan han kom till Ulf Stenströmer. Trivs över lång distans och med Jepson. Jag kan tänka mig att man avancerar tidigt och försöker sätta klorna i motståndet direkt. Ska passas. 14 procent.

Tänk på att...

... Åby och Solvalla delar på veckans V86-omgång. Ser spännande ut på förhand.

... Alessandro Gocciadoro har tre hästar på V86, alla körs av Björn Goop och man ska passa dessa.

... 11 Valley Brodde (V86-6) har varit fin i båda starterna i år. Ska passas tidigt men utgångsläget är inte enkelt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

5 Giant Shadow (V86-1) gillar inte att förlora travlopp. Det är ju en egenskap man måste älska som travspelare. Jag tror det blir kört åt honom igen här och litar på att vasse Jepson finner rätt väg för att vara först över linjen – igen.

Tyckte att 5 Mr Can Trix (V86-5) visade talang förra året, men i knepig stil. En vinter har nog gjort Trixton-sonen gott och Bergh låter nöjd med jobben. Krossar allt?

Miljonrensarna

Kanske ett långskott, men jag vill vurma lite för 3 Jas (V86-4). Näst senast blev jag imponerad av spurten och nu har Svanberg äntligen fått ett bra läge med sin springare. Nu maxas det med barfota och bajk, plus ett offensivt upplägg. Två procent.

4 Procolate (V86-7) har visat fart, men det verkar spelarna helt ha missat eller glömt. Det kan bli ledning initialt här för att sedan köra där eller släppa. Båda funkar ju strålande på Åby med open stretch. Två procent.

Tänk på att...

... Åby och Solvalla denna veckan. Min favorit-komb när det kommer till de saxade V86-racen. Åby är klurigt att räkna på, i och med sina dubbla innerspår på upploppet. Kolla bara på V75 i helgen. Vilka lopp det blev.

... 4 Queen of Trixs (V86-2) kommer från USA och gör första starten för Robert Bergh. Lågt spelad tidigt och den här måste man nog ta med. Tränaren låter nöjd.

... 3 Eddie the Eagle (V86-3) fick ledningen gratis senast, ser ut som en tuffare uppgift nu. Jätteöverspelad på liret.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

5 Giant Shadow (V86-1) är en kanon som bara ska vinna det här loppet enligt mig. Han blir klar favorit med all rätt och jag tror inte att 3 Mr Creation kan vara lika bra igen och vinna på en 1.10-tid. Nej, Giant Shadow är överlägsen häst mot häst och detta är en sund spik att inleda med.

Miljonrensarna

10 Havefunwithme (V86-2) kommer från en stark sejour i Frankrike och mött ganska så bra hästar. Hon är snabb i benen och med rätt resa går ingen säker. Jag är ganska så övertygad om att loppen på Vincennes har gjort så att hästen fått en helt annan hårdhet än många av konkurrenterna i kväll. Se upp. Åtta procent.

7 Master Sea (V86-3) är helt tappad på spelet och jag förstår ingenting, detta är en fin häst som mötte riktigt bra hästar senast och blev minst sagt utmanad hela loppet igenom från ledningen. Han tvingades sedan släppa täten och därefter blev han faktiskt fast med sparade krafter över mål. Nu är han bara streckad på sex procent och ”Rally-Calle” kör. Måste liras.

Tänk på att...

... 9 L.L.Royal (V86-4) har haft halsinfektion och lär behöva lopp i kroppen.

... 2 Springbank (V86-5) återkommer efter kval. Han kan mycket väl vinna om han fungerar, men vad talar för det egentligen?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 Giant Shadow (V86-1) är en segerstaplare som nu har årsdebuten avklarad. Björn Goop serverade en perfekt comeback senast och kunde i de sista stegen slå av Nero Maximus. Med loppet i kroppen borde han vara framflyttad och en mycket trolig vinnare nu.

2 Come Together (V86-4) har äntligen ett bra utgångsläge och kan vara en spik. 18 procent mot favoritens 40.

Miljonrensarna

9 Stoneisle Ocean (V86-2) är ytterligare en i raden av finska gäster som förgyller våra banor och ofta med framgång. Med ett lopp i kroppen så ska hon räknas tidigt i detta stolopp. Fyra procent är intressant.

8 Xanthis Amazing (V86-7) gjorde det våldsamt bra senast och nu aviseras spännande ändringar. Visserligen sju veckor sedan förra starten men löser det sig är man inte borta. Två procent.

Tänk på att...

... V86-omgången saxas mellan Åby och Solvalla. På förhand finns det ett par tunga favoriter men totalt sett känns det som att vi kan få riktigt hög utdelning.

... segermaskinen 5 Giant Shadow (V86-1) har lopp i kroppen. Hur bra är han nu?

... Michael Lönnborgs fina fyraåring 3 Eddie the Eagle (V86-3) visar upp sig för andra gången på svensk mark. Kan vara hur bra som helst.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!