”Får ett kanonlopp på innerspår – se upp”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Solänget • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

V75 på Solänget med en jackpott på 49 miljoner kronor.

Sportbladets experter har synat lördagens omgång med sina spikar och miljonrensare. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Hon har ett bra spår och man sätter på biken igen, jag tror hon kan vara med när det avgörs, säger Mario Lipovac om ett av sina speldrag.

– Kan få ett superlopp på innerspår – se upp, säger Erik Pettersson om sin tvåprocentare.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

Totalt spelade andelsslaget in över 600 000 kronor på V86 förra onsdagen. Två av Sportbladet-systemet prickade in alla rätt.

Mario Exclusive

Vinst per system: 107 646 kronor.

Vinst per andel: 10 764 kronor.

Sportbladet Insider

Vinst per system: 104 352 kronor.

Vinst per andel: 6 956 kronor.

I lördags spelade prickade ingen 7 rätt på V75, men andelsslaget spelade in över tre miljoner kronor (!) på sex- och fem rätt.

V75 avgörs på Solänget på lördag. Omgången har spelstopp klockan 16.20.

Sportbladets experter har synat onsdagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.30, fredagen den 21 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Diamanten (V75-7) glänste senast vid seger via 08,6 sista 800 meterna från ledningen och han såg ut att fungera alldeles utmärkt barfota runt om samt med jänkarvagn och då det är samma balans och utrustning nu så tror jag på en repris. Stig H Johanssons häst bör i ett tidigt skede av loppet placeras i ledningen av Adielsson och sedan ska de inte nå honom!

Miljonrensarna

12 Spang Viktor (V75-4) är inte att lita på och galopperade under angrepp senast, men skulle Björn Karlssons sexåring sköta sig så går ingen säker för den här hästen kan massor om det klaffar. På tok för lite spelad. Nio procent.

3 Spickleback Face (V75-5) fick en tung resa senast i comebacken och höll med tanke på det farten klart godkänt som tvåa och med det loppet i kroppen räknar jag med att han är ännu vassare nu. Har kapacitet nog för att slå de bästa i loppet! Fem procent.

Tänk på att...

... V75 på lördag avgörs på Solänget i Örnsköldsvik, det är jackpott på spelformen och 49 miljoner kronor som väntar en ensam vinnare. Upploppet på Solänget är relativt långt och mäter 193 meter, att jämföra med exempelvis Solvallas 196 meter.

... 14 Lipstick Tooma (V75-1) har glänst i regi Daniel Redén och står med tre raka segrar, och givetvis blir hon tung att stå emot igen. 6 Anna Mauds Lassie är dock ingen dum häst och det får inte strula för favoriten för att hinna ikapp. Ett starkt lås!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Är bara 14 Lipstick Tooma (V75-1) i närheten av vad hon har varit på sistone så bör det inte speciellt spännande över upploppet på lördag. Det är en häftig utveckling som den här femåringen har hos nye tränaren Daniel Redén. Vars djur bara trummar på, stallet tog en grym trippel på Solvalla i onsdags och kusken Örjan Kihlström gör inte ett fel för dagen.  Det här blir troligen ny lekstuga.

Miljonrensarna

I Klass II, V75-2)  kan det ofta hända saker. Tror att 3 Proud L.A. vid en bra dag skulle kunna överraska. Hästen är snabb ut och bör få en fin resa i den främre träffen. Två bra saker om man ska skrälla på V75. Två procent.

12 Spang Viktor (V75-4) har mycket inombords och när jag skriver dessa rader är hästen spelad på under tio procent. Det är för lite, enligt mig. Nio procent.

11 Everest Sisu (V75-6) känns glömd. Gillar distansen. Tre procent.

Tänk på att...

... vi har en fin jackpott att spela om på Solänget - 49 miljoner kronor.

...upploppet på travbanan i Örnsköldsvik är 193 meter, ynka tre meter kortare än Solvallas.

...Daniel Redén sätter på en jänkarvagn och planerar någon huvudlagsändring på 1 High Glider (V75-5). Kanske kan utmana den normalt svårstoppade favoritduon Zap di Girifalco samt Vae Victis Club...!?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Det går inte direkt dåligt för firma Redén/Kihlström för dagen. Duon gjorde rent hus på Solvalla i onsdags och tar naturligtvis någon V75-seger på Solänget på lördag. 14 Lipstick Tooma (V75-1) har varit överlägsen på sistone. Moståndet skrämmer inte.

12 Don’t be Weak (V75-2) är jag svag för och insatsen senast räcker mycket långt i det här gänget. Det kan bli barfota runt om. Rundar allt.

Miljonrensarna

Jag tror att man kommer väldigt långt med hästarna 1 till och med 5 i  V75-3, men om man garderar vidare så ska 10 Mellby Granat med. Han har bra kapacitet för klassen och ser ut att bli härligt lite spelad. Nio procent.

1 High Glider (V75-5) ser ut att kunna få ett kanonlopp på innerspår medan 2 Zap di Girifalco och 10 Vae Victis Club duellerar. Bajken åker på nu och ändring av huvudlaget. Två procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V75 i helgen. Eftersom ingen prickade in de sju vinnarna på Romme i lördags. Den här veckan kan en ensam vinnare plocka hem hela 49 miljoner kronor.

...många plockar fram jänkarvagnarna i V75-3. Där ska gasas. 1 Enriko Ha, 3 Slippery Runway och 4 Global Wizard är anmälda med amerikansk vagn. 5 Moses i samma lopp var riktigt fin senast. Svårstoppad igen?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

3 Diamanten (V75-7) ser ut att ha en bra uppgift framför sig i helgens Gulddivisonslopp. Han var mycket fin vid spetssegern senast och gick då barfota runt om och med en amerikansk sulky vilket gav bra effekt. Det är anmält likadant igen och trots ett halvvarav längre distans tror jag han har bra chans. Han är snabb ut och i ledningen höjer han sig, jag tror vi avslutar med en diamant. 

Miljonrensarna

4 Jalna Boko (V75-2) har varit två fyra gånger på dem fem senaste men hon känns inte som någon icke vinnare. Jag tror det kan lossna för henne när som helst och varför skulle det inte vara nu? Hon har ett bra spår och man sätter på biken igen, jag tror hon kan vara med när det avgörs. Tio procent.

12 Spang Viktor (V75-4) galopperade när attacken skulle sättas in i ett tufft lopp senast. Han är bra och jag vet att Björn håller honom högt, går han iväg felfritt och får lit eklaff på loppet då tror jag han kan ställa alla shack-matt. Nio procent.

Tänk på att...

....14 Lipstick Tooma (V75-1) har haft lekstuga hos Daniel Redén och visst har hon en jättechans, men procenten kommer vara därefter. Lyssna in det sista innan ni lämnar in.

...det blir en häftig duell i V75-5 mellan dem italienska hästarna 2 Zap Di Girifalco och 10 Vae Victis Club som båda varit riktigt bra i den svenska regin.     

...6 Jackpot Vrijthout (V75-6) har tagit två raka segrar och sett fin ut. Dock har det varit med den amerikanska vagnen och det blir ingen sådan denna gången då det är voltstart. 


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

14 Lipstick Tooma (V75–1) har sett fullständigt bländande ut på slutet och borde vinna det här loppet. Trots tillägget så måste det vara toppchans att runda alla. Daniel Redén och Örjan Kihlström vinner det mesta nu och spiken är given. 

3 Diamanten (V75–7) gjorde en fin insats senast och borde ha bra chans att leda runt om. Stig H låter nöjd och en vettig spik. 

Miljonrensarna

4 Jalna Boko (V75–2) låter det väldigt bra på från tränaren Mikael Cedergren. Man siktar på ett offensivt upplägg och sätter på jänkarvagnen igen. Spännande till låg procent. Tio procent.

5 Gomnes Hans T. (V75–4) kan en hel del i sina ljusa stunder och skulle det bli hårt tempo på tillställningen så kan han faktiskt vinna loppet. Tränaren och kusken låter nöjd. Tre procent.

Tänk på att... 

...det är V75 på Solänget strax utanför Örnsköldsvik. 

....banans upplopp mäter 193 meter och vi får se i vilket skick banan är på lördag. 

....det väntas stora pengar då omgången innehåller en stor Jackpott med runt 50 miljoner i potten. 

....Björn Goop och Örjan Kihlström gjorde rent hus i onsdags på Solvalla och kan göra det igen. 


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN