”Jackpott 64 miljoner – skrällen borttappad”

Marios Supernytt: • Experten synar V75 på Halmstad den 4 juli • Spik • Drag • Superkusken med mera

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V75 på Halmstad den 4 juli.

LÄS VIDARE


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Superspiken

I den inledande avdelningen kommer omgångens största favorit ut med omgångens kanske mäktigaste namn,2 Unoicsdue Gnafa’.

Björn Goops tämligen nya nyförvärv har varit riktigt bra i sina två starter och senast visade han att han kommer bli att räkna med framöver. Han flög till ledningen och stannade där hela vägen. Intrycket var bra och jag tror det blir samma recept denna gång. Man har anmält barfota runt om och jänkarvagn till denna start vilket är intressant. Jag tror han vinner V75-1 oavsett löpning och bankar in spiken direkt!

Bortglömda hästen

I den femte avdelningen får vi se ett försök i Diamantstoet där jag tycker 5 Argbiggan blivit bortglömd. Hon har skaffat hårdhet efter att hon varit ute i tuffa gäng och senast var hon med i finalen men hade varit borta en månad inför det. Jag tror hon kommer vara bättre denna gång och hon är snabb ut. Kan Rickard Svanstedt hitta ner till plankan och sedan få en spårsnål resa då blir hon farlig med lucka.

Superkusken

Björn Goop under denna rubrik är ingen skräll, han brukar agera nyckelkusk under V75-omgångarna och denna gång är inget undantag. Han kör omgångens störste favorit som jag tror har en toppchans, sedan har han fler betrodda som har chans men även någon som jag tycker är lite för hårt spelad. Går igenom chanserna lite kort här under.

2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) se under rubriken ”Superspiken”.

11 Bonaparte (V75-2) gjorde ett bra lopp senast och fick vinna. Han utvecklas hela tiden och testar lång distans första gången. Är inte den tidigaste på kupongen men loppet är öppet och han ska med vid större gardering.

6 Hossiana Boko (V75-5) galopperade till slut senast och visst mötte hon tuffare hästar men tycker det saknades något. Nu hoppar Björn upp och hon är snabb ut, ledningen kommer hon förmodligen sitta i och då ska hon slås. Man ska tänka på att det är första starten på lång distans vilket är ett litet frågetecken.

5 Ragazzo da Sopra (V75-6) är anmäld barfota runt om vilket är ett stort plus. Han är vass när han får lopp på rulle och kan få det denna gången men han möter tuffa hästar och ska streckas om man går utanför dem fyra betrodda.

7 Royal Navy Neo (V75-7) är en fin häst som jag haft framgångar på när jag lirat. Han har inte startat på länge och kommer förmodligen behöva lopp i kroppen, men när Björn anmäler på V75 direkt då är han förberedd tror jag och vid gardering åker han med tidigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Hetaste utrustningsändringen

Den kommer på ”superspiken” 2 Unoicsdue Gnafa’ (V75-1) som är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn. Två ändringar som känns mycket intressanta. Mer om honom under rubriken.

Förutsättningarna

Halmstad står som värd för lördagens V75-omgång och man har fått ihop en intressant och spelvänlig omgång, den kryddas dessutom med jackpott och en ensam vinnare kan plocka hem 64 miljoner kronor.

Jag tror att Björn Goop har en toppchans med omgångens störste favorit direkt i inledningen, sedan får ni inte glömma bort min skräll som blir borttappad.

Halmstad är känt för att ha det bästa banunderlaget i landet och trots att det ser ut som det kommer regn tror jag banan kommer vara i toppskick.

Lycka till på liret!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Publicerad: