Nybrink: Han ser inte mycket ut för världen

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

11 Intruder Kronos (V64-1) ser inte mycket ut för världen, han är en liten tunnis. Men i den lilla kroppen bor troligen en kenyansk långdistanslöpare, för springa kan han. Han springer tills de andra är trötta, sen springer han ifrån dem. Jag räknar med att han vinner igen och singelstreckar.

DAGENS DRAG

6 Räser Stina (V64-3) stormvarnar jag för i?kväll. Hon såg jättefin ut som fastlåst i tredje invändigt senast, hade vunnit som ett skott med lucka. Snabb ut är hon också. 2 Lollo Zet (V64-6) trodde jag på senast men då behövde hon tydligen loppet. Nu blir det barfota runt om. Bra chans i öppet lopp.

DAGENS AVSLAG

1 Zilan Boko (V64-6) är en flygmaskin men senast provade Kontio spränga ljudvallen med henne. Hon tröttnade efter en snabb ­inledning. Som favorit är hon inte intressant. Loppet kan ha knäckt henne.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

5 Nisse Bean (V64-5) spurtade väldigt fort över upploppet senast och gör bra lopp hela tiden. Närmar sig storformen och möter ungefär likvärdigt motstånd som senast. Toppchans. 4 Feast Your Eyes (V64-3) har stallet höga tankar om. Bra chans att leda hela vägen.

DAGENS DRAG

9 Super Brian (V64-2) såg riktigt laddad ut senast med bra fart över mållinjen. Som det ser ut blir det högt tempo på loppet och det gynnar den här speediga hästen. 7 Royal Rox (V64-4) gjorde ett bra lopp senast och har fin fart i benen. Rolig luring i öppet lopp.

DAGENS AVSLAG

3 Notre Crown (V64-1) återkom efter vila senast och gjorde ett helt okej lopp. Är dock inte i toppform ännu och får därmed svårt att utmana de här konkurrenterna. Hästen är kapabel och kommer vinna lopp i framtiden, men inte i kväll.