Experterna: Så vinner vi 55 milj

Foto: Mohammed Malla, Ralf Vadsmo, Johan Edlund, Göran Borgås och Micke Nybrink bjuder på sina jackpottdrag.
TRAV

Jackpott på V75 och 55 miljoner till en ensam vinnare.

Då avslöjar experterna sina bästa drag på V75 och vad de gör för 55 miljoner.

– Jag kommer att ha en fest med mina vänner. Champagnen ska flöda, säger TV4-experten Johan Edlund.

Lördagens tävlingar på Bergsåker bjuder på jackpott och chans att vinna 55 miljoner om du blir ensam med alla rätt.

Till helgens jackpott avslöjar experterna varsitt drag som kan ge miljoner till spelarna och vad de gör om de vinner hela V75-potten.

Micke Nybrink, Sportbladets krönikör och expert i TV4

– Hibogubben i kallblodsloppet är intressant. Han kan mycket väl leda hela vägen.

– En jättestor V64-lapp på onsdag när det är jackpott igen, ha ha.

Patrik Fernlund, medarbetare på Trav365

– 11 Capello Bob i V75-1 gick mycket bra senast efter vila. Han såg ut som helt ny häst efter kastration och spåret är oddshöjande. Blir det lite fart på tillställningen så tror jag att den här kapable saken fäller alla över upploppet. 6 Hot Pot (V75-6) kändes mycket fin i måndagsjobbet då jag körde, är bortglömd men ska streckas tidigt. Sedan leder väl Westholm hela vägen med Annicka i V75-3?

– Jag skulle bjuda min familj på en solsemester till Kroatien, köpa ett par fina unghästar på auktion och unna mig en ny bil. Annars skulle jag leva på som vanligt.

Göran Borgås, expert i TV4

– Jag tycker att 11 Capelle Bob i V75-1 är en spännande häst. Det är en kapabel häst som var kriteriefinalist en gång i tiden. Det är nästan den enda hästen som Kari Lähdekorpi har misslyckats med. Hästen kastrerades och var jättebra i den senaste starten. Hästen är streckad på 12 procent just nu.

– Då skänker jag bort hälften av pengarna till välgörande ändamål och åker jorden runt med min familj.

Johan Edlund, expert i TV4

– Bästa spiken är Wilma Såfin i V75-2. Har utvecklats enormt hos Bergh. Överlägsen bland skralt motstånd. Den roliga är också en häst tränad av Robert Bergh, 9 Staro Cold Carat i V75-7. Såg ut som en ny häst senast. Bra startryggar och kan spurta ned allt till slut.

– Jag kommer att ha en fest med mina vänner. Champagnen ska flöda. Sen ska köpa en ny bil, åka på semester, köpa sommarställe...

Mohammed Malla, expert i TV4

– Jag vill inte stå i den långa utbetalningskön och försöker fälla storfavoriten Charlotte Stone. Mitt drag i loppet är 9 Turbo Cherie som är i kanonform för dagen. Senast spurtade hon strålande längst ut vid staketet och gången innan satt hon fast med krafter kvar. Jag tror att hon blir en obehaglig överraskning för de andra.

– Om jag vinner 55 miljoner så blir det 55 nya miljonärer i min släkt. Jag tänker i alla fall att dela med mig generöst till min familj. Sedan hoppas jag att det blir några miljoner över till att köpa hästar för. Dessa ska jag placera hos “Grön kusk”, Åke Svanstedt.

Michael Carlsson, medarbetare på Trav365

– Clear Sign (V75-3) har hittat formen igen efter en svacka. Han var strålande bra senast trots en oförmånlig resa utvändigt om ledaren. Det är normalt sett en position han inte gillar och enligt Svanstedt har hästen tränat mycket bra efteråt. Han är kraftigt på gång och kan få ett perfekt lopp när de startsnabba hästarna framför lägger iväg i början. Välkörande lärlingen Linus Svensson bjuder honom på en skön smygresa och visslar förbi snopna konkurrenter över Bergsåkers långa upplopp.

Rickard Hansson, storvinnare på V75 och travjournalist

– Capello Bob (V75-1) var riktigt bra senast och med lopp i kroppen ska han vara ännu bättre. Känns som en bra chans trots spåret. Sedan borde Annicka (V75-3) vinna om hon kommer till ledningen, en chansspik

– Jag skulle köpa många av P21-hästarna på Åby och leva på som vanligt.