Harry Boy utklassar övriga V75-spelare

Foto: Kungen Harry Boy regerar på V75 just nu.
TRAV

Vill du vinna pengar på trav?

Ta rygg på Harry Boy.

ATG:s egen galjonsfigur är het som en spis och har dragit in över 18 miljoner kronor de tre senaste V75-omgångarna.

Harry Boy är ATG:s snabbspel där ett datasystem väljer ut hästarna med hänsyn till aktuell streckfördelning. Ungefär en tredjedel av V75-omsättningen varje vecka utgörs av Harry Boy. Då kan man tycka att ungefär en tredjedel av vinsterna också borde gå till Harry-spelarna, men Harry Boy har de senaste tre veckorna formligen krossat sina mänskliga totomotståndare.

"Folk vill vara med"

Värst var det i lördags då vinstandelen låg på 142 procent. Varje satsad Harry-hundring gav alltså återbäring på 142 kronor.

- Vi har haft en uppgång på antalet Harry Boy-spelare i sommar vilket säkert haft att göra med de många jackpotomgångarna. Folk vill vara med, men har inte tid att ta ut systemen själva. Då är det förstås extra roligt att det går så fantastiskt bra för Harry och att människor som kanske inte spelar så ofta på trav också får vinna, berättar ATG:s försäljningschef Kent Öhlander.

Harry Boys nettovinst de tre senaste V75-omgångarna, som körts på Hagmyren, Skellefteå respektive Solvalla, uppgår till 18 087 237 kronor.

Robin Johansson , Kanal75