Annas fullträff – tog dubbelseger på V86

1 av 2 | Foto: ATG LIVE
Anna Näslund hade en fantastisk kväll på Bodentravet med två segrar

avNils Larsson

TRAV

Anna Näslund har ett stall i toppform och hon tog två segrar på V86.

Ena vinsten togs i Scandal Plays Minne med jätteskrällen Eder Bob.

– Det är helt otroligt, sa Anna Näslund efter succékvällen i TV12.

Scandal Play var en topphäst som tjänade över 12 miljoner kronor och på Bodentravet har man valt att hedra honom med ett eget minneslopp.

– Jag tycker det är jätteroligt att han har ett eget lopp. Man har bilder på honom i fikarummet och ser honom där varje dag. Han hade stor betydelse för Bodentravet med bra PR och han tillhörde Europaeliten och vann många stora lopp, sa Scandal Plays tränare Lars Marklund i TV12 innan loppet.

”Pigg hela vägen”

Kvällens upplaga av Scandal Plays Minne blev ett rafflande lopp då Super Ariel och Magnifik Brodde höll ett stenhårt tempo framme i täten och man varvade på tuffa 1.11,2. Super Ariel var slagen tidigt men däremot gjorde Magnifik Brodde ett heroiskt lopp men han fick alltså se sig slagen till slut av skrällen Eder Bob.

– Han var pigg hela vägen och det var ett bra tempo med bra hästar på innerspår och utvändigt, så det blev ett bra lopp för oss, sa kusken Ulf Ohlsson.

– Det är helt otroligt, Magnifik Brodde är en ruggig häst som aldrig ger sig. Sjättespår är inte så bra då man kan hamna på vingel, men det blev ju jättebra, sa amatörtränaren Anna Näslund efter loppet och hon kunde samtidigt räkna in kvällens andra seger.

”Förmodligen en V75-häst”

I V86-5 så vann nämligen Annas fina treåring Crown Prince W.W. från ledningen och han hyllades av experten Leon Hallén i TV12.

– En härlig travare och när poletten trillar ner helt blir det riktigt, riktigt bra och förmodligen en V75-häst, berömde han.

Ingen lyckades få alla rätt på V86

Eder Bobs seger i avslutningen städade av samtliga 44,44 kvarvarande system som hade chansen till full pott och det betyder att det blir en ny jackpott nästa onsdag på Eskilstuna.

Segern i Scandal Plays Minne var värd 100 000 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM

V86