Listan: V86-hästarna som kan ge miljoner

Foto: Pine Cool på Solvalla vid en tidigare start. I kväll går hästen ut i V86-4.
TRAV

Senast slutade V86-spelet med att en spelare tog hela potten på Solvalla.

Inför kvällens omgång av miljonspelet har ATG Live:s Matteus Lillieborg fem V86-hästar som du bör passa.

– De blir väldigt bortglömda, säger han.

Foto: Matteus Lillieborg.

En 50-årig man från Västra Götaland tog hela potten på V86 förra onsdagen efter att ha lämnat in ett system för över 2 000 kronor och fixade åtta rätt. Vinsten som mannen fick in på sitt konto senare under kvällen: 5,8 miljoner kronor.

I kväll är det dags för V86 igen på Solvalla och på stallbacken kommer ATG Live:s Matteus Lillieborg finnas för att intervjua tränare och kuskar.

 – Jag gillar V86. Det betalar alltid bra, även om det är fem favoriter som vinner kan det ge riktigt bra betalt. Det gäller att hitta rätt med spikarna och ha lite tur, säger han.

Matteus har listat de fem hästarna som spelarna bör ha i åtanke vid kvällens omgång. Fem hästar som blir bortglömda av spelarna.

V86-2, 9 Kincannon Hanover (13 procent)

– Den har varit lite tveksam men kanske spelarna har haft för höga krav på hästen. I kväll möter han mycket lättare hästar om man bortser från favoriten. Han ska passas tidigt i det här loppet.

V86-3, 1 Roosevelt Zet (2 procent)

– Han gjorde ett bra lopp näst senast. Då jobbade jag på stalbacken och Johnny Takter sa till mig att efter loppet att den här måste du passa nästa gång. Nu sist gick han bra i skymundan trots dåligt spår. Det är Salmela och Untersteiner, det är form på både kusk och stall.

V86-4, 15 Pine Cool ( 3 procent)

– Han gjorde ett bra lopp senast bakom Eros Tooma och Xman Kemp. Den måste vinna när som helst. Det kan nog bli i kväll. Han är väldigt bortglömd.

V86-7, 12 Berlock (4 procent)

– Hon har varit ute mot årgångshästar hela säsongen, nu när det är två hästar i loppet som inte kommer till start blir det färre hästar att runda. I den näst senaste starten var hon trea på Solvalla bakom Jitanes och Captivating Ås. Några sådana ston finns det inte i startlistan i kväll.

V86-8, 1 Queen Annes Lace (7 procent)

– Hästen har fått två lopp i kroppen och hon borde vara förbättrad. Hon var fyra i E3-finalen som treåring och tillhörde kulltoppen. Det här är nog en häst som har mycket att hämta om hon får starta på.