Succén: 58 personer får dela på 1,9 milj

Foto: Tomas Holmström.
TRAV

Gotlänningen Tomas Holmström har slagit till igen.

Två av lördagens storvinster gick till Spelcaféet på Visby.

58 personer fick dela på 1,9 miljoner kronor.

– Det är fantastiskt roligt och det kommer i helt rätt läge, säger Holmström till Trav365.

Tomas Holmström och hans medarbetare har tidigare dragit in storvinster på trav. Han säljer travandelar på Spelcaféet på Visby, men även på hans hemsida V75bolaget.com.

Under lördagen slog de till igen. 64 system hade alla rätt på V75 och Holmströms butik hade två av de vinnande systemen. Totalt fick 58 personer, som satsat 300 kronor var, dela på 1,9 miljoner kronor och kunde plocka ut strax över 30 000 kronor per andel

”Folk från hela Sverige vann”

När Trav365 når succémannen efter V75-7 är han överlycklig.

– Det känns fantastiskt bra och det som är roligt är att det inte bara är gotlänningar med i och med att vi säljer andelar över nätet. Folk från hela Sverige var med och vann, och det var riktigt läckert och jag hade en andel själv också vilket var extra kul.

Han fortsätter:
– Det kom lägligt, det är en fantastiskt bra tid att vinna pengar så här strax innan julen. Nu hinner man kanske inte få pengarna innan julafton, men det kan kännas skönt att ha 30 000 kronor som man vet dyker upp i mellandagarna.

Hur la ni upp systemen?

– Nyckeln till vinsten var att vi spikade Jennifer Tillmans häst i V75-6 och spelade utgång på Ulf Ohlsson i V75-3. Det satt otroligt bra, men jag hade hellre sett att favoriten vunnit sista för då hade vi fått in fyra system med alla rätt men det blev ju rätt bra så här också, säger Holmström med ett skratt.

Storvinst till Västerås

I övrigt var det nio andra ombud som lyckades få sju rätt och mest vann man i Västerås där Dingtuna Bensin och Service hade ett system med sju rätt. Systemet var inlämnat bara för sju rätt, och vinsten blev 2,7 miljoner kronor. Fyra system var inlämnade på Bergsåker, 21 stycken på ATG.se och två system var inlämnade i Estland.