Vann 24 miljoner kr – så spelar de på lördag

Foto: Sofia Libert på spelbutiken Pipcenter i Västra Frölunda.
TRAV

I lördags vann en spelare 24,2 miljoner i spelbutiken Pipcenter i Västra Frölunda.

Nu bjuder turbutiken på sitt V75-system till lördagens superlopp på Åby.

– Yellow Eden är en spik, vinner via open stretch, säger Ove Hermansson i butiken.

Lördagens V75-omgång på Solvalla blev rekordsvår och efter Yukon Bokos skrällseger i V75-7 återstod enbart ett system med sju rätt.

Utdelningen: 24 241 282 kronor.

Det vinnande systemet var inlämnat på spelbutiken Pipcenter i Västra Frölunda och kostade endast 216 kronor att lämna in. Systemet innehöll ingen spik och butiken vet fortfarande inte vem vinnaren är. Den okände vinnaren vill vara anonym men tidigare i veckan var en vän till miljonvinnaren in i butiken och hälsade på.

– Vinnaren skickade en vän hit med en jättestor champagneflaska och två tårtor. Kompisen hade följt med till banken. De visste inte riktigt hur man skulle göra med en sådan här stor vinst, sa Sofia Libert i spelbutiken tidigare i veckan.

Klart är i alla fall att det är en av spelbutikens Pipcenters fasta kunder.

– Det roliga är att han brukar vara inne och spela hos oss och enligt vännen som var på besök vet vi vem det är. Han får väl komma in när allt lugnat ner sig. Nu har han nästan inte kunnat sova på ett par dygn och behöver väl ta igen sig.

Två spikar

På lördag avgörs V75 på Åbys travbana i Göteborg och precis som vanligt har Pipcenter i Västra Frölunda gjort ett andelssystem. Den här veckan avgörs V75 på deras hemmaplan och butiken har knåpat ihop ett system till Trav365:s läsare. Systemet innehåller två spikar, 6 Conrads Linsan i V75-1 och 3 Yellow Eden i V75-7.

– Svanstedt val i V75-1 spikar vi i ett öppet lopp. Yellow Eden får rygg på Baht Launcher och vinner via open stretch, säger Ove Hermansson som gjort systemet.