”Strömmar till spelare”

TRAV

På lördag är första chansen att spela i VM i V75.

10 000 personer har redan registrerat sig för att vara med i tävlingen.

– Det strömmar till spelare hela tiden som vill vara med och göra upp om titeln världsmästare i V75, säger projektledaren Jörgen Utgren.

Den här veckan drar tävlingen VM i V75 igång på allvar.  Världens bästa V75-spelare ska utses och i potten ligger evig ära, 250 000 kronor och 50 000 kronor i en travresa.

Tävlingen kommer pågå mellan perioden 29 oktober fram till den 3 december.  Det som krävs för att vara med och tävla är att du har ett atg-konto och att du registrerar dig på tävlingens sajt.

Spelar på nätet eller hos ombud

Du tävlar genom att göra ett system på 192 rader och dina fem bästa omgångar räknas. Spelar gör du hos ditt atg-ombud eller på atg.se

Nio personer kvalificerar sig till semifinal och final på Åby den 14 januari.

När V75 besöker Jägersro till helgen är det första chansen att tävla.

Intresset för att vara med och tävla är stort.

– Nu är det 10 000 som anmält sig och det strömmar till spelare hela tiden som vill vara med och göra upp om titeln världsmästare i V75, säger Jörgen Utgren, projektledare på ATG.

Tävla i lag med vänner

Du kan tävla både individuellt och i lag. Tillsammans med dina vänner eller bekanta kan du bilda ett lag. Laget ska bestå av fyra eller fem personer.

Även de tio bästa lagen möts i semifinal och final under V75-mästaren på Åby. Laget som vinner får 50 000 kronor i kontanter samt en travresa för 50 000 kronor.

På tävlingssajten kan du registrera dig, bilda lag, se topplistor och chatta med andra V75-spelare.

Just nu kan du ställa frågor om V75 till Trav365:s spelexpert Patrik Fernlund på tävlingssajten.

Här hittar du tävlingssajten.