”Vår travfest blir bättre än Brolins”

TRAV

Här är Elitloppsfesten som du inte får missa.

På en av Stockholms hetaste uteställen kommer över 1 000 travfans träffas för att dansa och festa.

– Det här kommer bli en grymt bra fest, travfolk från hela världen är där, säger Magnus Eriksson i Hockeyligan som arrangerar festen tillsammans med Solvallas lärlingsförening.

För tredje året i rad arrangerar Hockeyligan, med Magnus och Marcus Eriksson i spetsen, tillsammans med Solvallas lärlingsförening Elitloppsfesten. Precis som förra året kommer årets fest arrangeras på Le Bon Palais i Stockholm där över 1 000 travfolk kommer träffas för att dansa, festa och prata trav.

– Festen kommer gå i den röda färgen eftersom Elitloppsfärgen just är röd. Tanken är att vi nu varje år ska följa Elitloppstemat, säger Magnus Eriksson.

Vad har du för förväntningar på årets fest?

– Stora. Vi har cirka 1 000 biletter och de kommer ta slut, jag lovar. Jag misstänker att biljetterna är slut redan två veckor innan festen så det gäller att köpa i tid så man inte missar festen. De misstagen som vi gjorde förra året har vi jobbat stenhårt med att förbättra.

Vad för misstag?

– Det var alldeles för långa köer men det ska vi förbättra till år. Sen kommer ett av Sveriges bästa coverband, Duo Jag, spela vilket jag tror kommer bli riktigt bra. Förra året kom travfans från hela världen till festen och så kommer det med all säkerhet bli i år igen. Det är ungefär som en riktigt bra studentskiva, något som alla längtar till.

Två Elitloppsfester

På söndagen, dagen efter Hockeyligans fest, kommer Tomas Brolin anordna sin traditionsenliga fest på Undici. Magnus Eriksson tycker båda festerna håller bra klass – men vilken fest som är bäst är det inget snack om.

– Brolins fest är mycket bra, men vår är bättre. Man ska gå på båda, men måste man välja någon ska man gå på den på Le Bon Palais.