– Det är årets klaraste vinnare

Uppdaterad 2016-09-28 | Publicerad 2016-09-27

Robin Carlsson

Robin Carlsson, 28, spelade in miljoner på V86 i fjol.

Inför onsdagens jackpott på spelformen bjuder han på sina bästa tips.

– Vid minsta klaff tror jag Tesio brottar ner dem i kvalet till Europaderbyt, säger Robin Carlsson till Trav365.

Travfantasten Robin Carlsson har lyckats väl på travliret.

I fjol spelade han bland annat in en halv miljon kronor på V64 på bara några dagar – veckan efter drog han in 4,5 miljoner kronor på V86 från Thailand tillsammans med sina kompisar.

– Det är magiskt, helt magiskt, sa han till Trav365 då.

På onsdag är det jackpott på spelformen med tio miljoner kronor till en ensam vinnare – och nu bjuder Robin Carlsson på sina bästa tips.

”Årets klaraste vinnare”

– 3 Readly Express (V86-2) är givetvis bästa spiken i omgången, han kör fram omgående, övertar ledningen, och sedan är loppet slut. Det är nog årets klaraste vinnare, säger Robin Carlsson till Trav365.

Har du några roliga skrällar att bjuda på?

– 11 Corroded (V86-5) tycker jag är kul, han hade problem med travet senast men ska vara behandlad efter det och har de fått ordning på travet så tror jag att han blåser runt det här sällskapet, han ska dessutom lättas i balansen, säger Robin Carlsson och fortsätter:

– Omgångens roligaste är annars 8 Tesio (V86-6), den har skyhög kapacitet. Han möter tuffa hästar här i kvalet till UET, men jag tror firma Nurmos/Huselius har laddat mot det här loppet. Tesio har haft otur på slutet men vid minsta klaff tror jag han brottar ner dem.

Du har flera gånger visat dig framgångsrik som travspelare, vad är hemligheten?

– Alltid svårt att svara på en sådan fråga, men man måste lägga ner mycket tid, så är det. Sedan behöver man lite tur, det är många duktiga spelare där ute, så är det ju, säger Robin Carlsson.

Innan onsdagens V86-tävlingar startar Robin Carlssons Neutron Broline i lopp fyra på Solvalla

Följ ämnen i artikeln