Superskrällarna: ”Här snackar vi spelvärde”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 16 september på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Björn Goop och Cab Lane är en tänkbar skrällspik på V86 i kväll.
Foto: MALIN ALBINSSON, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Björn Goop och Cab Lane är en tänkbar skrällspik på V86 i kväll.

Full pott i onsdags för Mario Lipovac. Full pott i lördags för systemet Sportbladets Super. Totalt spelade experterna in över 726 000 kronor till andelsköparna.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla. Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Här snackar vi spelvärde, säger Erik Pettersson om sitt miljondrag.


ANNONS: Full pott förra onsdagen på V86 och full pott på V75 i lördags. Här ryggar du andelssystemen i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Spelade in 726 000 kronor

Vid lördagens V75-omgång på Hagmyren prickade andelssystemet Sportbladet Super in alla sju rätt och gjordes av expert Erik Pettersson. Total vinst: 243 625 kronor. Vinst per andel: 5 665 kronor.

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade systemet ”Marios Tre I Alla” in alla åtta rätt. Total vinst: 483 225 kronor. Vinst per andel: 4 095 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.19, onsdagen den 16 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Tar en chans och går på 4 Cab Lane (V86-2) denna onsdag, om det inte framkommer någon information närmare spelstopp som tvingar en att ändra sig. Jag tyckte att senaste starten var ett fall framåt. Nu hoppar Björn Goop upp i sulkyn för första gången. Mycket intressant på den här tröge och lite flegmatiske hästen. Jag tror på tidig ledning med favoriten utvändigt. Men vid rådande procent, så måste jag gå på täthästen. Det är mycket möjligt att Vae Victis Club plockar ner honom, då får det vara så. Här snackar vi spelvärde! Elva procent.

2 Hevin Boko (V86-8) var mycket fin senast och har ett, för henne, bra spår nu. De hästarna jag är mest rädd för fick sämre lägen, det borde körande Mika Forss kunna utnyttja. Här kan han nog ta dödens med varvet från mål – och köra på hästens styrka. Det som inte får ske är att hon drar fram en sån sylvass avslutare som 9 Wild Love. Men jag litar på att häst och kusk löser den här uppgiften. Chansspik! Nio procent.

Miljonrensarna

2 Del Ray Pellini (V86-1) är ett stort spelfynd i loppet. En tänkbar chansspik till och med för den vågade. 16 procent.

2 Happy Romeo (V86-6) är snabb ut och det låter som om Claes Sjöström, som är en riktig skrällkusk, är lite påställd här. Ska med tidigt om man garderar loppet. Tre procent.

12 Taxi Out (V86-7) står verkligen på tur för en seger och har varit mångas drag på sistone. Nu kanske några hoppar av det tåget? Då kliver jag på. Ett skrällopp! Tre procent.

Tänk på att...

... tävlingarna körs på Jägersro och Solvalla denna onsdag. Det har blivit lite mer höst i luften, men väderprognoserna både i Stockholm och Malmö ser fina ut på onsdag, så räkna med bra banunderlag för hästarna att springa på.

... precis som ovan nämnt, Björn Goop ger sällan bort något i loppen och kör högst troligt Cab Lane i ledning, skulle kunna räcka därifrån. Jag har feeling för det.

... Christoffer Eriksson har ett bra sto i 6 Coumba (V86-3). Hon är solklar etta i loppet, men orutinerade ston gör att jag garderar. Oscarssons rycker skorna på Ready Cash-dottern 8 A Cash Machine (V86-3). Storskräll!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

6 Vae Victis Club (V86-2) har inlett med två raka segrar hos Daniel Redén och har övertygat stort. Han blev struken inför en tilltänkt start men det ska inte vara något allvarligt utan jag tror han är väl förberedd för en bra insats. Han tål att göra en del själv och jag tror Örjan kommer köra framåt om farten bedarrar, tror han kan avgöra den tunga vägen.

Miljonrensarna

2 Del Ray Pellini (V86-1) har jag varnat för på slutet men då har hon galopperat. Hon är härdad i tuffa gäng och från ett bra utgångsläge kommer hon få en bra resa, se upp för henne i inledningen. 16 procent.

9 Tiger Face (V86-7) har haft oflyt men även problem med travet. Hans rad är inte vacker men kapaciteten finns och jag tror på en bra insats. Bara två hästar på start vilket kan göra att om han får en bra start kan vara där framme direkt. Tidig på kupongen! 12 procent.

Tänk på att...

... Jägersro och Solvalla delar på omgången denna vecka, det ser som oftast intressant ut trots någon stark favorit.

... 7 Strong Heartbeat (V86-6) är en högkapabel häst som haft svårt att få till travet i sista sväng, får Jörgen honom felfri då är han med i segerstriden.

... man har fått ihop ett riktigt fint stolopp i avslutningen, ser öppet och intressant ut.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

4 Rackham (V86-5) kommer från en mycket fin insats på V75. Den här sluggern borde ha betydliger mer pengar på sig och står således mycket fint inne i den här klassen. Här stöter han visserligen på ston som tjänat mer, men på ren styrka blir han inte lätt att stå emot här. Det ser ut att kunna bli lite startrusning, vilket bara skulle gynna Rackham. Antingen tar Eriksson sats mot ledningen, eller så tar han dessa den tunga vägen. Jag är inne på att Rackham vinner loppet oftare än varannan gång. Ta fram hammaren.

Miljonrensarna

Jag gillar verkligen när skorna rycks på Ready Cash-hästarna. Det kan få en hiskelig effekt. Det är ett långskott, men kommer inte att ta bort 8 A Cash Machine (V86-3) från mina lappar. Bra namn också... Fyra procent.

6 Cargo Door (V86-6) är en underskattad häst, i mitt tycke. Djuse-hästen har lyft sig och kan vinna lopp på lite olika sätt. Ser ut att bli undervärderad, igen. Men för mig är det ett givet streck på bongarna. Tre procent.

9 Tiger Face (V86-7) är en häst som Peter Untersteiner ofta talar sig väl om. Nu rycks skorna runt om och spåret är bra. Den här kommer jag inte kliva av på. 12 procent.

Tänk på att...

... det är V86 Xpress igen och det är Jägersro och Solvalla som saxar onsdagens tävlingar.

... favoriten 6 Vae Victis Club (V86-2) har varit struken sedan sist och stallet är inne på att det kanske inte är någon toppform direkt. Har visat klass och kunnande för att räcka långt här, trots allt.

... Hans R Strömberg rycker skorna på 6 Totte C.D. (V86-4) och är inne på att hästen kan vara skrällduglig. Jag läser en procent på en rätt så bra häst. Streck!

... Per Lennartsson får chansen bakom mycket fina stoet 10 Ganga Bae (V86-8). Det är anmält med skor runt om, men märren ska gå i bajk. Det är intressant.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

7 Strong Heartbeat (V86-6) har skyhög kapacitet och han kan matcha kulltoppen när han presterar som bäst. Tyvärr så har han en väldigt svår punkt in mot upploppet där han galopperat bort mycket pengar under karriären. Här har han möjlighet att kunna köra sig till ledningen eller positionen utvändigt ledaren efter en bit och då bör det också vara större chans att han sköter sig till slut när han slipper attackera bakifrån. Jag tycker han ska ses med en toppchans felfri och jag väljer att spika på V86. 

Miljonrensarna

2 Del Ray Pellini (V86-1) är mycket bättre än vad raden skvallrar om och från ett bra startspår så ska hon ses med en fin segerchans i det här loppet. Nu när det är autostart igen så blir det en amerikansk sulky och hon skulle kunna vara en chansspik direkt i V86-inledningen! 16 procent.

9 Tiger Face (V86-7) är klart bra för klassen och det ser ut som att han är på väg uppåt i form. Nu blir det barfota runt om igen och han har fått ett intressant utgångsläge här. Han ska streckas väldigt tidigt på kupongen. 12 procent.

Tänk på att...

… V86-omgången den här veckan saxas mellan Solvalla och Jägersro. Spelstopp på V86 är klockan 20.30.

6 Vae Victis Club (V86-2) har imponerat i två raka segrar men han har varit struken för sårskada inför en tilltänkt start, så någon toppform lär han inte ha den här gången. Kan vara värd att gardera då han blir storfavorit.

… V86-3 är ett svårlöst treåringslopp för ston där det mycket väl kan skrälla till rejält. 4 Elite Ima kan mer än hon visat i lopp och snart borde det lossna för henne.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du kvällens liverapportering!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE