”Skrällen kan fälla allt till löjligt låg procent”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 på Solvalla lördag den 26 mars • Här kan du rygga andelssystemen

Uppdaterad 2022-03-26 | Publicerad 2022-03-25

Stefan Persson och red Mile Brodde är en av V75-skrällarna på Solvalla.

I onsdags prickade fyra av Sportbladets system in alla 8 rätt på V86 och drog in 59 000 kronor i vinst per system.

På lördag körs V75 på Solvalla med STL-finaler.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljondrag till omgången.

– Min V75-skräll kan fälla allt till löjligt låg spelprocent, säger Nils Larsson.


ANNONS: Här kan du rygga experternas andelssystem på V75, spelstopp 16.20 lördag. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

V75 avgörs på Solvalla under lördagen med STL-finaler. Spelstopp: 16.20.

MISSA INTE: V75-intervjuerna med Mario Lipovac med hetaste snacket. Läs här.

V75-PODDEN: Senaste avsnittet med Pettersson & Lipovac i spelaren nedan.

BJÖRNKOLLEN: Senaste avsnittet med Björn Goop i spelaren ovan.ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”V75 i sista stund” med Micke Carlsson. [Extern länk]Vid onsdagens V86-omgång prickade fyra system i andelslaget in 8 rätt. Så här gick det:

Marios Femhundring

Vinst per system: 61 268 kronor

Nettovinst per andel: 5 626 kronor

Sportbladets V86-intervjuer

Vinst per system: 59 891 kronor

Nettovinst per andel: 5 539 kronor

Sportbladet Insider

Total vinst: 57 622 kronor

Nettovinst per andel: 3 491 kronor

Sportbladets tv-rad

Vinst per system: 50 108 kronor

Nettovinst per andel: 4 866 kronor

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 14.52 fredagen den 25 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”Sportbladets Mini” på lördag. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Han är gigantisk favorit, men ska vara klar sådan också. 2 Who’s Who kan köras lite som Kihlström vill i V75-3. Han kan tryckas av och vara med och köras om spets, eller vänta på att övriga leker rommen av sig, innan han sätter in sin patenterade slutspeed. Tror det är en hög segerchans och måste därmed spika i en annars lite lurig omgång.

Miljonrensarna

4 Adlon Amok (V75-2) är en riktigt fin häst som Oskar J Andersson låter supernöjd med. Lättning i balansen och bajk måste ses som positivt! Fem procent.

3 Dixie Brick (V75-4) har utmanat liknande motstånd tidigare. Men är helt tappad på liret den här gången, det känns märkligt. Tre procent.

8 Saga Doc (V75-6) trivs förträffligt utan skor på fötterna. Så blir det. Löjligt bra inne i loppet också och hon kan flytta på sig! Två procent.

Tänk på att...

… det är finaler på Solvalla och det ser ut att bli förträffliga förutsättningar för travrace!

… i V75-1 avgörs mycket i starten. Kan 1 Borups Tornado hålla upp ledningen är loppet troligtvis över, annars är det lurigt.

… i V75-7 får vi nog återigen se en duell mellan 10 Amalencius B.B. och 12 Best ofDream Trio. Bajk på den sistnämnda nu är intressant!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Positionerna avgör allt. 10 Amalencius B.B. (V75-7) har varit riktigt bra på sistone och man att Nurmos alltid toppar hästarna till finalerna. Han fick ett bättre spår än värste motståndaren 12 Best ofDream Trio och det avgör allt. Örjan Kihlström drar i högertömmen direkt och därmed avgörs loppet. Antingen får han positionen utvändigt om ledande 4 Huddlestone, eller så släpps han till spets. Det är kvittar – det är toppchans oavsett position.

Miljonrensarna

4 Delightful Moment (V75-1) ska troligtvis gå barfota (stort plus) och i jänkarvagn. Min initiala spetsfavorit. Låg procent, och kan vinna med olika resor. Tidig! Sex procent.

I samma lopp är det stora ändringar på 11 Ellis Pride, barfota runt om och bajk. Se upp! Två procent.

7 Bank Blow (V75-2) har imponerat på mig. Nu rycker Claes skor och låter uppåt i snacket. Åtta procent.

4 Innovation Love (V75-5) är jag inne på gör sitt bästa lopp för Robert Bergh. Tror toppformen sitter där och det känns som man kommer att göra något med huvudlaget nu. Intressant till två procent.

Tänk på att...

… det är V75-finaler på Solvalla och alla är laddade till tusen.

… det ska bli väldigt fint väder, så räkna med toppbana för hästarna att springa på.

2 Who’s Who (V75-3) är stor favorit. För stor, enligt mig. Har börjat att betäcka, dubbeljobbet kan ställa till det…

2 Carna Sensei (V75-4) är bra. Flemming är lite lurig. Skulle kunna bli spets och slut.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Who’s Who (V75-3) blir omgångens mest betrodda häst, men det ska han vara. Han var jättefin i årsdebuten senast och vann enkelt. Pasi Aikio är väldigt nöjd med honom efteråt och han borde gå framåt rejält med loppet. Han ska ses med toppchans även om det inte blir en lika enkel väg som senast. Kan vinna med olika scenarion.

1 Borups Tornado (V75-1) pulveriserade motståndet senast och ändringarna till barfota runt om och jänkarvagn slog väl ut. Han såg okörd ut i mål och tränare Ulf Stenströmer är väldigt nöjd med sin häst. Innerspår är kanske ett litet minus, men jag tror det finns chans på ledning, annars får Ulf hitta ut, jag tror han är bäst i inledningen.

Miljonrensaren

5 Hattusa (V75-6) var godkänd senast, men det intressanta den här gången är barfotabalansen. Ulf Stenströmer tror det kommer göra henne 20 meter bättre och dessutom ska formen vara bättre. Hon är kvick i volten och skulle hon hitta till ledningen kan det bli en perfekt resa på innerspår. Till sex procent tycker jag hon är given.

Tänk på att...

… finaler alltid är sevärda och det brukar gasas friskare än vanligt. Det är mycket pengar att köra om och omgången ser spelvänlig ut.

… det ser ut som det kan bli riktigt bra fart från början i V75-2. Det är många som vill ledningen vilket gynnar min tipsetta 9 Corazon de B. som gjorde ett bra lopp senast.

… ändringarna på 5 Phoenix Photo (V75-5) är intressanta, men man får vara försiktig så det inte blir för mycket. Jag vill testa att gardera.

… i V75-7 kan vi få se en repris på duellen mellan 10 Amalencius B.B. och 12 Best ofDream Trio.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Marios Tre i alla”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

11 Unico Broline (V75-5). Oj, oj vad Stall Aronsson fått snurr på hästen. Imponerat stort på mig i de sista två starterna. Läget är iskallt med spår 11 men vilken slutrökare man har att tillgå. Barfota runt om är ett stort plus. Kolla senaste loppet där man trava 08 sista 800 metrarna och vann enkelt. Spelad på 20 procent spelad kör, Erik Adielsson!

Miljonrensarna

4 Upstate Face (V75-3). Vilken härlig årsdebut vi fick se. Jag är tämligen säker på att det loppet gjort gjort honom kraftigt förbättrad. Jag bedömer vinstchansen högre än nio procent som ekipaget är streckad på.

8 Bismarck Comery (V75-7). Jag är rätt så säker på att kusken Iikka Nurmonen inte hade koll på Momarkens kurvor senast där det blev en snöplig galopp. Hittar man bara ner i banan är man inte alls golvad till en procent.

Tänk på att...

… V75-1 är ruskigt öppet och jag blir inte alls förvånad om vi får en liten skräll direkt i inledningen.

… jag har ett tryggt lås i V75-2 med 2 Hobart, 14 procent, som drar bakskorna till denna start. Intressant ändring. Nämner även favoriten 5 Darlington Frame, 23 procent, som har imponerat på mig. Hon jagar sin fjärde raka seger. Stängt!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll”. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

Inte i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att jag någon gång skulle spika emot Örjan Kihlström bakom en favorit i en V75-final. Men som 11 Unico Broline (V75-5) sett ut sista tiden så måste jag. Spikas till fina 20 procent.

Känslan är att en eller alla gäller i V75-2. Jag tar ställning och spikar 5 Darlington Fame med kusktalangen Markus Niklasson.

Miljonrensarna

Barfota och bike samt Magnus A Djuse gillar jag på 3 Devs Definitif i V75-7, kan skrälla till fem procent.

Tänk på att...

… det kan bli en oerhörd snabb öppning i V75-4 vilket exempelvis gynnar 9 Barbro Kronos till fem procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

5 Phoenix Photo (V75-5) avslutade bra senast och nu kommer man växla upp i utrustningen till barfota runt om, amerikansk sulky och en ryckhuva. Han vann spårlottningen mot sina värsta konkurrenter och det låter som han har skött träningen inför finalen på bästa sätt. Blir tuff att besegra och är omgångens bästa spik.

Miljonrensaren

3 Dixie Brick (V75-4) har ett bra utgångsläge och nu ska hon tävla barfota runt om. Kan matcha det här motståndet om hon har en bra dag och ska inte nonchaleras. Tre procent.

9 Red Mile Brodde (V75-7) spurtade bra senast och visade fin form direkt i årsdebuten. Har ett intressant utgångsläge och med rätt ryggar kan han fälla allt över upploppet till löjligt låg spelprocent. En procent.

Tänk på att...

1 Borups Tornado (V75-1) fick visa sin kapacitet senast då han tävlade barfota runt om och med en amerikansk vagn. Det blir samma utrustning nu och håller han upp ledningen blir han svårslagen. Borups Tornado är en tänkbar spik direkt i inledningen.

4 Upstate Face (V75-3) var riktigt bra senast och med det loppet i kroppen kan han utmana storfavoriten 2 Who’s Who. Nio procent.


V75-LIVE: Klockan 15.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Solvalla på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

2 Who’s Who (V75-3) såg väldigt fin ut i comebacken. Vann enkelt direkt efter det långa uppehållet. Lär vara ännu vassare denna gång och blir svårslagen.

5 Phoenix Photo (V75-5) avslutade bra från sitt bakspår senast och tränar starkt efter den starten. Har siktat hit och har fått ett bra startspår, säger Svante Ericsson.

Miljonrensarna

4 Delightful Moment (V75-1) med Mika Forss streckas i den öppna inledningen. Sex procent.

Tänk på att...

5 Kali Smart (V75-4) är ett toppsto som imponerade stort vid segrarna i raden. Räknas direkt i årsdebuten. Går från alla positioner och tas på allvar direkt.

… det är finaler på Solvalla med många spännande lopp.

… Örjan Kihlström kör sex av sju lopp. Sitter upp bakom mina båda spikar.


ANNONS: Här kan du rygga Inga-Lills system på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här är alla V75-system på lördag. Spelstopp: 16.20. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V75-1: 2 Longgone River (res 1-5)

V75-2: 1, 3, 4, 6, 7, 9 (res 2-11)

V75-3: 1, 2, 4 (res 9-5)

V75-4: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10 (res 6-8)

V75-5: 4, 5 (res 2-3)

V75-6: 1, 3, 5, 6, 10, 11, 15 (res 12-4)

V75-7: 9, 11 (res 1-12)

3 528 rader / 1 764 kronor

RANKING

V75-1: 2-1-5-11-3

V75-2: 7-3-9-6-4

V75-3: 4-1-2-9-5

V75-4: 3-5-4-1-10

V75-5: 4-5-2-3-6

V75-6: 3-10-6-15-5

V75-7: 9-11-1-12-10

RÄTTA RADEN

V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

UTDELNING

7 rätt: 154 115 kronor.

6 rätt: 1 043 kronor.

5 rätt: 79 kronor.

Denna chatt är stängd.

 • Nils Larsson
  19 nov 2022

  Grattis till alla vinnare och tack för att ni var med under dagen.

  Ha nu en fortsatt trevlig helg!

 • 19 nov 2022

  Snygg DD Nils, Hade med 15 på V75 men tyckte inte den var het på DD.

  Ha en fin kväll!

  Stefan H

  Tack!

  Nils Larsson
 • Nils Larsson
  19 nov 2022

  RÄTTA RADEN

  V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

  V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

  V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

  V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

  V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

  V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

  V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

  UTDELNING

  7 rätt: 154 115 kronor.

  6 rätt: 1 043 kronor.

  5 rätt: 79 kronor.

 • 19 nov 2022

  Grattis alla som vann idag och tack Nils

  Fia
 • 19 nov 2022

  Min rysare för dagen som jag varnade för störtdyker till andra plats

  Taktikern

Följ ämnen i artikeln