Här vann en spelare 13,7 miljoner kronor

Foto: Kulladal Tobak i Malmö vann 13,7 miljoner kronor på V75.
TRAV

Succébutiken Kulladal Tobak i Malmö har slagit till igen.

Under lördagen vann en stamkund 13,7 miljoner kronor på V75.

– Vi vet vem killen är, han lägger ner en halv arbetsvecka på trav och är mycket duktig, säger Krister Larsson i butiken.

Det small ordentligt på Mantorps travbana under lördagens V75-tävlingar. Omgången var sprängfylld av skrällar och efter Leif Witasps seger i V75-7 med Turbos Cherie återstod enbart 10,7 system med sju rätt:

Utdelningen: 5,5 miljoner kronor.

Tre av de vinnande systemen hade enbart spelat för sju rätt vilket innebär att de får 2,5 gånger utdelningen. Kulladal Tobak i Malmö har genom åren tagit hem många storvinster och för några år sedan tog butiken hem 48 miljoner kronor på trav. Butiken är överlägset bäst på trav i Malmö och under lördagen var det dags för en ny succé. En av butikens mest rutinerade spelare fick sju rätt gånger 2,5 och kunde hämta ut 13 771 910 kronor.

Krister Larsson, delägare i butiken, är mycket glad när Trav365 når honom bara några minuter efter V75:ans sista avdelning.

– Det känns kul och det är bra för butiken. Det var längesedan vi hade en sådan här stor vinst men jag unnar vinnaren verkligen pengarna, han jobbar hårt med travet under veckorna, säger Larsson.

”Han är hemlig”

Systemet kostade över 1 000 kronor att lämna in och var ett så kallat jokersystem. Krister Larsson berättar för Trav365 att den okände miljonvinnaren spelar hårt på hästarna och läser på mycket varje dag.

– Han är hemlig, något namn lämnar vi inte ut. Vi vet vem det är och det är en kund som spelar varje vecka. Det är det som gör det så roligt, de satsar rätt så stort och de måste ju vinna för att kunna fortsätta. Det är en kille som spelar rätt så tufft varje vecka, jag unnar honom verkligen det här.

Hur kan det gå så bra för eran butik?

– Vi har jättemånga duktiga spelare som har erfarenhet. De har hållit på i många år och trav bygger på kunskap, det är inte som lotto. De lägger ner mycket tid och därför unnar jag dem vinst. Den här killen lägger ner minst en halv arbetsvecka på travet, säger Krister Larsson.

Satsade 500 kronor – fick sju rätt

Men det var inte bara Kulladal Tobak som tog hem storvinsten gånger 2,5. En spelare på Spikens spel i Stockholm satsade också över 1 000 kronor och vann lika mycket som mannen i Malmö. Även en spelare på atg.se lyckades få sju rätt med bara sjurättsalternativet markerat. Den spelaren hade satsat 576 kronor och spikat tre hästar på sitt system.