Solvalla

Efter två år - Almenäs gör comeback i travet

Blir första gäst i Solvallas expertpanel

Av: 

Erik Pettersson

Jessica Almenäs till Solvalla: ”Spännande satsning”
Jessica Almenäs till Solvalla: ”Spännande satsning”

TRAV

För två år sedan slutade Jessica Almenäs som programledare i trav-tv.

Nu gör hon comeback i travsammanhang när storbanan Solvalla använder tv-stjärnan för att locka publik till arenan.

– Det här är en spännande satsning från Solvalla och det ska bli kul att få vara med under premiären, säger Jessica Almenäs.

Hon var travets stora tv-stjärna i många år. Därav blev uppbrottet med Kanal75, som producerar travet i tv, extra uppmärksammat, för två år sedan.

– Eftersom jag och nya ledningen för Kanal 75 inte har lyckats komma överens om en bra lösning, måste jag i nuläget lägga travet åt sidan, sa hon till Trav365 då.

Första gästen

Almenäs, som tidigare även lett fredagsunderhållningen Let’s Dance och Nyhetsmorgon försvann från travets tv-sändningar i TV4 och programledaren har nu gått vidare till Discovery där hon under årets OS var ett av deras stora affischnamn.

Nu gör hon comeback i travsammanhang, när det är premiär för storbanan Solvallas nysatsning: ”Solvallatisdagar med Fun Dining”.

Jessica blir första gäst i den expertpanel som ska guida besökarna genom travkvällen.

– Det här är en spännande satsning från Solvalla och det ska bli kul att få vara med under premiären, säger Jessica Almenäs i ett pressmeddelande.

”Något som skiljer Solvalla från andra evenmangsarenor”

Sedan årsskiftet ordnar Solvalla V64-tävlingar på tisdagar, där en erfaren expertpanel ger publiken exklusiva tips inför tävlingarna. Nu sjösätts nästa steg där kända gäster tar plats i expertpanelen under åtta utvalda tisdagar

– Möjligheten att kunna umgås över något gott och samtidigt få underhållning i toppklass är något som skiljer Solvalla från andra evenemangsarenor. Vi kallar det för Fun dining och vet att allt fler som besöker oss gör det just för att de får en helhetsupplevelse, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Solvalla

Jessica Almenäs

Trav