Landslagsstjärnan: ”Så spelar jag V75”

TRAV

Tobias Hysén laddar upp med trav inför kvällens landskamp mot Brasilien

Han är med när Sverige möter Brasilien i fotbollslandskampen på Råsunda i kväll.

Innan matchen laddar Tobias Hysén upp med V75 och bjuder på sitt bästa speltips.

– Jag har fått insidertips på Dileva Käll i V75-3 genom några kompisar. Jag tror på henne och det blir min vinnare den här omgången, berättar han för Trav365.

I kväll är det den sista landskampen på Råsunda när Svenska landslaget möter Brasilien. En av dem som sitter redo på bänken för att hoppa in är fotbollsstjärnan Tobias Hysén.

Solvalla hade hoppats att Hysén skulle göra ett besök på Solvalla vid kvällens Extra V75 där han är gästtippare på banan och står för tipsen på andelsspelet.

”En svår match”

Men eftersom Zlatan Ibrahimovic har problem med en skada och inte kan spela kvällens match har landslagsledningen valt att kalla in Tobias Hysén.

– Det blir självklart en svår match mot ett av världens bästa lag. Förhoppningsvis kan vi prestera på en nivå som gör att vi kan störa Brasilien. Jag tror det blir en härlig inramning och det ska bli mycket kul att spela, säger han.

Vid sidan av fotbollen kopplar Tobias Hysén av med travet. Tillsammans med ett gäng vänner och fotbollsspelare är han en av delägarna i Define'em som tränas av Stig H Johansson. Hästen gjorde debut förra veckan på Solvalla och slutade sexa.

– Det är riktigt skoj att vara hästägare. Man håller kontakten med vänner genom hästen och nu när hästen börjar starta är det riktigt spännande, säger han.

”Har fått insidertips”

Till onsdagens Extra V75 har Tobias Hysén ett bra spel som han delar med sig av till läsarna.

– Jag har en vinnare. Jag har fått insidertips på Dileva Käll i V75-3 genom några kompisar. Jag tror på henne och det blir min vinnare den här omgången, säger han.