"Garderar Nuncio kan göra bort sig”

TRAV

Målaren vann 10 miljoner på V64 i söndags - så spelar han på lördag

1 av 2 | Foto: I veckan har Torbjörn haft besök av Vinnarambassadören Hans G Lindskog.

Målaren Torbjörn Arenander spelade in 10 miljoner kronor på Årjäng förra helgen.

Mitt under tävlingarna, när han anade vad som var på väg att hända, ringde han sin hustru.

– Jag ringde och sa att hon måste komma till banan, säger han till Trav365.

Målaren Torbjörn Arenander har haft några händelserika dagar sedan han blev historisk då han var den första spelaren som blev ensam vinnare på V64 med Grand Slam.

Torbjörn var på plats på Årjängs travbana där tävlingarna avgjordes och följde loppen.

När halva V64-omgången hade gått och Torbjörn hade alla rätt och satt med många hästar i de resterande loppen anade han att det kunde bli stora pengar.

– Jag satte spikarna i första och andra avdelningen och sedan small det till i tredje avdelningen och då var det värt nästan 3 000 kronor. Det kändes i kroppen, det hände någonting. Min fru var med dottern som spelade fotboll. Jag ringde jag till min fru och sa att hon måste komma till travet. Det är någonting som kommer att hända. Det här kan ge hur mycket som helst. Det kändes i kroppen att det var något på gång.

Hann hon i tid för att se det sista loppet?

– Hon kom dit när loppen var körda och när de ropade ut utdelningen kom hon till banan. Hon visste om att jag hade sex rätt, men vi visste inte vad utdelningen blev. Men jag tänkte att blir jag inte ensam vinnare nu så blir jag aldrig ensam, säger han.

Garderar Nuncio

Till helgen har Torbjörn fått förtroendet att göra V75-andelar till den lokala Ica-butiken i Årjäng.

Men han delar med sig av några av sina tankar här på Trav365.

–  Jag har spikat Månprinsen A.M. (V75-3) och jag har spikat Tobin Kronos (V75-7) i sista avdelningen. Sedan har jag garderat Nuncio med Volstead (V75-6). Nuncio kommer närmre och närmre en förlust. Volstead har spår två och jag har en vag känsla av att Nuncio är närmre en förlust. Volstead kommer närmre och närmre en storvinst. Jag spelar lite så – att någon gång kommer Nuncio göra bort sig. Jag vågar inte släppa den här känslan.

Har du några drag?

– I V75-1 kör Ulf Ohlsson 9 Only Eyes Broline, det är en kantboll. 5 Serious Try i V75-2 med Henrik Svensson är en kantboll det med.

Här kan du se Hans G Lindskogs inslag med Torbjörn – länk till Vinnarturén på ATG PLAY.

ARTIKELN HANDLAR OM

V64

V75