Adielsson: ”Ruskigt skoj helt enkelt...”

Foto: Erik Adielsson under ”Stjärnkusken” i fjol
TRAV

Nu står det klart att en ny säsong av ”Stjärnkusken” blir av.

Precis som i fjol är det toppkuskarna Erik Adielsson och Jennifer Tillman som ska lära kändisarna att hantera och köra häst.

– Ruskigt skoj helt enkelt, säger Erik Adielsson till Trav365.

I vår börjar den andra säsongen av TV4-programmet ”Stjärnkusken” att sändas i kanalen.

Där ska, precis som i fjol, kändisar lära sig att hantera och köra häst.

I fjol deltog bland annat Patrik Sjöberg, Camilla Henemark, Ellen Bergström och Kee Marcello, Kee Marcello som sedermera gick och vann tävlingen.

Toppkuskarna Erik Adielsson och Jennifer Tillman är de som ska fungera som ”lärare” åt kändisarna, och mentor blir travprofilen Lennart Forsgren.

Erik Adielsson och Jennifer Tillman var med redan i fjol, under den första säsongen.

”Beroendeframkallande”

– Jag och Jennifer är med i år också, det är ruskigt skoj helt enkelt, säger Erik Adielsson till Trav365 och fortsätter:

– Det är en annorlunda dynamik i gruppen, och jag vågar inte berätta för mycket för man vill att tv-tittarna ska få se det själva, men det ska bli jäkligt spännande helt enkelt. Det är spännande deltagare, och det är roligt med en ny säsong.

Var det några tveksamheter från sin sida, att vara med även i säsong två?

– Ja, det var det, det är en hel del jobb med det alltså. Inte för att jag inte tycker det är skoj, jag tyckte det var kul förra året också, men det är mycket jobb och tar mycket tid med inspelningar, säger Erik Adielsson och fortsätter:

– Men att se den här kärleken till hästar som byggs upp, ta Patrik Sjöberg från i fjol till exempel, han har ju hittat en helt ny hobby i livet, och att se den där känslan och kärleken till hästen hos någon för första gången, det är nästan beroendeframkallande. Det påminner en själv också, en färsk påminnelse om hur skoj det är. Man åker och tävlar till Örebro, Eskilstuna, Solvalla och Hamburg och man är inne i bubblan, då är det roligt att se någon ny komma in, wow den här kärleken till hästen.   

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav