Efter miljonsuccén – vann mest i Sverige

Bollnäsbutiken spelade in miljoner i höstas – i lördags var det dags igen

Av: Charlie Hedstad

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media
Butiken spikade Wingait C.H. med Stefan Persson

Direkten Spel i Bollnäs har dragit in miljoner på trav genom åren.

I lördags skördade man återigen stora framgångar - sju rätt både i butiken och på andelssajten Tillsammans.

– Det var någon som hade en andel på varje ställe, det är lyckat, säger Fredrik Källström, ägare av butiken.

Välkända butiken Direkten Spel i Bollnäs har skördat stora framgångar på trav genom åren och storvinsterna fortsätter ramla in titt som tätt. Så sent som för fyra månader sedan drog butiken in 2,8 miljoner som 104 andelsköpare fick dela på.

– Formen är jämngod hela tiden och vi håller oss däruppe, vi var den butik som vann mest i Sverige under förra året så vi är nöjda (spel i butik), säger Fredrik Källström.

Potential för miljonvinst

I lördags var det dags igen, spelbutik i Bollnäs blev landets vinstrikaste butik i lördags. Utöver det så satt man även ett system på ATG-tillsammans.

– Systemen hade liknande grund, spik på Victory Topline och Wingait C.H. Båda systemen hade med Nimbus C.D. och butikssystemet hade även med Stepping Spaceboy i sista avdelningen, så det fanns potential för att bli ensamma med sju rätt.

Butiken drog in 586 029 kronor som fördelades på tretton andelar. Varje butiksandel blev värd 45 079 kronor. Andelarna på ATG-tillsammans blev värda 54 253 kronor.

– Efter omgången pratade jag med många som var med, det var någon som hade en andel på varje ställe, det är lyckat, säger butiksägaren.

Vad har ni fått för reaktioner från kunder?

– De som är med blir glada och det är bara fyra månader sen vi drog in 2,8 miljoner. Vi turas om att dra in vinster, säger Fredrik Källström.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN