V86-skrällarna: ”Då är det bara att casha hem”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 20 april • Här kan du rygga andelssystemen

Publicerad 2022-04-20

Oskar J Andersson och Accolade är ett av kvällens skrälltips på V86.

Det blev 157 000 kronor i vinst per system vid förra onsdagens V86-omgång på Sportbladets Exklusiv. I söndags på V75 blev det 189 000 kronor i vinst på Sportbladets Jackpot.

I kväll körs V86 på Bergsåker och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

– Jag har kvällens mest intressanta häst – sett till spelprocent. Med lite klaff är det bara att casha hem, säger Erik Pettersson.

Följ ämnen
V86-tips

ANNONS: V86 i kväll. Här är alla system i kväll. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla. Omgången har spelstopp 20.30.

V86-PODDEN: Senaste avsnittet i spelaren ovan inför kvällens omgång.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Mario Lipovac Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


ANNONS: Här hittar du rygga systemet V86-podden i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super. [Extern länk]


Vid förra onsdagens V86-omgång prickade systemet ”Sportbladet Exklusiv” alla 8 rätt. Så här gick det:

Sportbladet Exklusiv

Total vinst: 157 021 kronor

Vinst per andel: 26 170 kronor

Kostnad per andel: 888 kronor

Vid söndagens V75-omgång prickade två system in alla 7 rätt. Så här gick det:

Sportbladet Jackpot

Total vinst: 189 175 kronor

Vinst per andel: 18 917 kronor

Kostnad per andel: 1 600 kronor

Krukans Hjärta

Total vinst: 470 162 kronor

Vinst per system: 188 064 kronor

Vinst per andel: 18 806 kronor

Kostnad per andel: 300 kronor

Här nedan hittar du experternas genomgång av omgången. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.29, onsdagen den 20 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Mario Lipovac. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

1 Brother Bill (V86-8) låter det riktigt bra på från Nurmos-håll och som jag läser det så kan hästen hålla upp ledningen med hjälp av solfjäderseffekten då alla från 1 till 5 är riktigt kvicka från start. Jorma Kontio är en mästare på ”skicka” från just spår 1 och håller han hovarna först in i första böj är jag inne på att vi får se en ruggig prestation i spets och att en Elitloppsplats står öppen. Ser ut att trenda nedåt lite på spelet när jag plitar ner dessa rader – älskvärt! 29 procent.

Miljonrensarna

3 Golden Dream M.E. (V86-1) såg fin ut senast. Jag har svårt att läsa det här loppet och det kan bli något ”tok”. Då kommer Noralf! Fyra procent.

4 Lass Revenue och 11 Alone (V86-2) är spelintressanta. Lass Revenue tror jag spetsar och får han bestämma en bit är det inte lätt att fånga in honom. Alone är grundkapabel och tränaren Lisa Skogh tar inte ut honom om han inte är redo. Kan ställa ner allt över ett upplopp. Fem respektive tre procent.

8 Huile d’Olive (V86-5) tror jag vinner. Chansspik för den vågade. Elva procent.

8 Accolade (V86-7) är kvällens mest intressanta sett till spelprocent. Lättas i balansen och första bajk. Just jänkarvagn tror jag är ett klart plus för den här hästen. Bergsåkers upplopp är långt och hästen gillar distans. Lite klaff krävs från spåret – får vi det – ja, då är det bara att casha hem! Sex procent.

Tänk på att...

… det är Solvalla och Bergsåker som delar på kvällens tävlingar.

5 Hulken Sisu (V86-2) är väldigt stor favorit. Synar vi till månen och tillbaka.

… det låter inte så påställt på favoriten 1 Laggaprinsen (V86-3) och man kan tänka sig rygg på ledaren. Låter farligt i min bok. Bred gardering!


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

8 Selected News (V86-2) gjorde debut för Svante Ericsson senast och såg riktigt bra ut inför starten. Det var dock inget tryck i honom under loppet och det visade sig att han hade en halsinfektion. Han fick återhämta sig och Svante är riktigt nöjd med honom i träningen. Han står väldigt bra inne i den här spårtrappan. Kan han hitta ner i ett vettigt slagläge tror jag ingen kan stå emot till slut. Spelvärd spik till 20 procent.

Miljonrensarna

7 Backhammer (V86-3) har fått en träningsperiod och det låter påställt inför kvällens uppgift. Han är min spetsfavorit då de betrodda invändigt helst vill ha ryggresor. När spetshästen är streckad på tre procent tar jag honom alla dagar i veckan.

9 Isla Nga Hari (V86-5) är hela omgångens bästa skrällbud. Hon har ruggig fart i sig när det stämmer för henne och stallet är riktigt påställda. Spåret ska hon klara och håller hon sig i skinnet under loppet tror jag hon kan runda samtliga. Jag läser fyra procent. Snälla frys procenten!

Tänk på att...

2 Rome Pays Off (V86-1) gick över i passgång senast i debuten för Daniel Wäjersten. Stallet har ingen förklaring, men han verkar tagit loppet bra och jag tror han blir farlig i kväll.

2 Bakerman (V86-4) är nedstruken till innerspår vilket inte är något plus, det är däremot ett plus för 6 Cornerstone som jag tror kan ta hand om ledningen och därifrån biter han ifrån sig bra.

9 Gordon Brodde (V86-6) ska gå barfota runt om för första gången i karriären.

1 Brother Bill (V86-8) gör spännande årsdebut i kväll och jag tror det är förberett för en toppinsats. Med hjälp av många startsnabba hästar kan han försvara innerspåret och sedan blir han svårstoppad. Är det här Timo Nurmos bidrag i Elitloppet?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Tar en chansning i kväll och går 6 Cornerstone (V86-4). Hästen är snabb från start och borde trivas fint med Kontio. Favoriten Bakerman var seg senast, man ska förvisso växla upp utrustning till kvällen, men innerspåret kan bli en fälla. Därför väljer jag att chansspika Träffs häst som jag är inne på kan trycka sig först och i spets är han inte alls enkel att slå. 27 procent.

Miljonrensarna

7 Digital Class och 10 Electrical Storm (V86-2) är båda intressanta i kväll. Stefan Melander hyllar Digital Class och Mattias Djuse har fin form på djuren och Electrical Storm är vass på speed med rätt resa. Fem respektive sex procent.

7 Backhammer (V86-3) kanske kan nå ledningen i sitt lopp. På vårsnabb bana. Lågt spelad och ni kan göra en fin spelekvation. Tre procent.

Tänk på att...

… det är V86-race på Bergsåker och Solvalla i kväll. Vi har lite vårvärme och räkna med fina banor.

… det låter bra på 5 Heavy Sound (V86-1). Kanske är så att han piper till ledning och håller undan. Han brukar vara bra direkt.

… Svante Ericsson fortsatt har fin snurr på djuren. 8 Selected News (V86-2) var sjuk senast, men rapporteras träna fint nu. Tidig!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

6 Zanella (V86-6) galopperade senast men nu när Örjan har känt på henne i ett lopp ökar chansen till felfritt lopp väldigt mycket. Blir svårslagen om hon sköter sig och till en spelprocent runt 27 är hon en spelvärd spik.

Miljonrensarna

10 Electrical Storm (V86-2) har gjort det riktigt bra i årets två starter och senast avgjorde han väldigt enkelt. Mattias Djuse låter mycket nöjd med honom i träningen och nu kommer han tävla med en amerikansk vagn. Given på kupongen till endast sex procent!

8 Accolade (V86-7) har ett lopp i kroppen och nu växlar man upp i utrustningen till barfota fram och en amerikansk vagn. Löser det sig från spåret är han med och slåss om segern. Sex procent.

Tänk på att...

5 Heavy Sound (V86-1) har vunnit i sin årsdebut de senaste fyra åren och kan bli svårstoppad direkt.

2 Bakerman (V86-4) är nerstruken till innerspåret och det finns risk att han inte kan hålla upp ledningen.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna


8 Selected News (V86-2) är en klassig sort som varit ute i tuffa gäng. Svag årsdebut men vi glömmer det loppet och jag tror hästen är bättre i kväll. Barfota bak och jag tycker han ska vara favorit här. Rolig spik till 20 procent.

2 Bakerman (V86-4) startar i ett skiktat lopp där jag tar ställning och spikar favoriten. Intressanta ändringar med googles-huvudlag och första rycktussar.

Miljonrensarna

3 Golden Dream M.E. (V86-1) såg urläcker ut mellan hästar senast som fyra, barfotabalans är optimalt för hästen för en friare gång. Fyra procent. Formen är diffus hos favoriten 5 Heavy Sound som gör det givet givet att gardera.

9 Isla Nga Hari (V86-5) fullföljde fint som tvåa senast. I starten är det viktigaste att få runt stoet felfritt. Har inte sämre kapacitet än någon annan i loppet. Se upp till fyra procent.

Tänk på att...

… favoriten 6 Zanella (V86-6) ändrar man från bike till vanlig vagn på. Går hon felfritt blir hon svårslagen från spets.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla andelssystem på V86. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V75-1: 2 Longgone River (res 1-5)

V75-2: 1, 3, 4, 6, 7, 9 (res 2-11)

V75-3: 1, 2, 4 (res 9-5)

V75-4: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10 (res 6-8)

V75-5: 4, 5 (res 2-3)

V75-6: 1, 3, 5, 6, 10, 11, 15 (res 12-4)

V75-7: 9, 11 (res 1-12)

3 528 rader / 1 764 kronor

RANKING

V75-1: 2-1-5-11-3

V75-2: 7-3-9-6-4

V75-3: 4-1-2-9-5

V75-4: 3-5-4-1-10

V75-5: 4-5-2-3-6

V75-6: 3-10-6-15-5

V75-7: 9-11-1-12-10

RÄTTA RADEN

V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

UTDELNING

7 rätt: 154 115 kronor.

6 rätt: 1 043 kronor.

5 rätt: 79 kronor.

Denna chatt är stängd.

 • Nils Larsson
  19 nov 2022

  Grattis till alla vinnare och tack för att ni var med under dagen.

  Ha nu en fortsatt trevlig helg!

 • 19 nov 2022

  Snygg DD Nils, Hade med 15 på V75 men tyckte inte den var het på DD.

  Ha en fin kväll!

  Stefan H

  Tack!

  Nils Larsson
 • Nils Larsson
  19 nov 2022

  RÄTTA RADEN

  V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

  V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

  V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

  V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

  V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

  V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

  V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

  UTDELNING

  7 rätt: 154 115 kronor.

  6 rätt: 1 043 kronor.

  5 rätt: 79 kronor.

 • 19 nov 2022

  Grattis alla som vann idag och tack Nils

  Fia
 • 19 nov 2022

  Min rysare för dagen som jag varnade för störtdyker till andra plats

  Taktikern

Följ ämnen i artikeln