”V86-spiken springer åttor runt motståndet”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 17 juni på Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Very Kronos med kusken Erik Adielsson är ett spikförslag på V86 från Solvalla.

Sportbladets Carl Wangle och Mario Lipovac satte åtta rätt på V86 förra onsdagen.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av kvällens omgång på Solvalla.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min spik springer åttor runt det här motståndet, säger Carl Wangle.

– Avslutningen kommer bita bra för min skräll, säger Mario Lipovac.

LÄS VIDARE


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Solvalla och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Vid förra onsdagens V86-omgång lyckades två Sportbladet-experter pricka in alla åtta rätt: Mario Lipovac och Carl Wangle. Totalt drog de in 374 000 kronor som andelsköparna fick dela på. Så här blev utdelningen.

Marios Femhundring

Total vinst för laget: 266 700 kronor

Vinst per andel: 6 350 kronor

Wangles V86

Total vinst för laget: 108 586 kronor

Vinst per andel: 4 343 kronor


Vid söndagens V75-omgång satte även Mario Lipovac sju rätt på två olika andelssystem. Marios Supernytt gav 1 252 kronor per andel och systemet Mario Exklusiv gav 3 479 kronor per andel.


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.04, onsdagen den 17 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

3 Inti Boko (V86-1) galopperade senast, men såg fin ut i värmningen och det är bra rapporter från stallet. Nu ser det ut som spets efter en bit och därifrån är hästen verkligen inte lätt att slå. Helt rätt, så klart, då jag anser att vinstchansen är god i ledningen. Conrads Rödluva är grym, men att vinna det här utvändigt, eller från kön bör bli för tufft. Jag spikar! 15 procent mot favoritens 68.

Miljonrensarna

2 Bucks to Burn (V86-5) ser ut att bli väldigt lite spelad i sitt lopp. Spåret är bra och det låter väl inte alltför påställt på flera av motbuden, vilket nog kan leda till att den här hästen har rätt bra chans i loppet. Det blev sparade krafter i mål senast, dessa kan komma väldigt väl till pass denna gång. Sex procent.

Var inte helt nöjd med 4 Tinten (V86-6) senast, men han får en chans till. Spåret är bra och distansen likaså. Hästen kan bättre än senast och är farlig på speed. Tre procent.

Tänk på att...

... hela omgången den här onsdagen körs på Solvalla i Stockholm.

...det inte låter så påställt på 4 Click Bait och 5 Very Kronos i V86-5. Tycker att det öppnar upp loppet. Rejält.

... Timo Nurmos spänner på en bajk på 10 Prime Lini (V86-6) den här gången. En häst som kommer med ett gott rykte.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

5 Very Kronos (V86-5) gick starkt till slut senast som trea i tuff konkurrens och jag tror att Svante Båths häst bara är bäst här.

3 Don Fanucci Zet (V86-8) har utvecklats något enormt i år och intrycket på honom senast vid seger var läckert. Han kan öppna snabbt från start och jag läser tidig ledning på honom, väl där får konkurrenterna svårt att plocka ner honom.

Miljonrensarna

3 Inti Boko (V86-1) fungerade inte i comebacken senast och galopperade bort sig direkt från start, jag gillade dock intrycket på honom både före och efter galoppen och det här är en högkapabel häst i grund och botten. Sköter han sig den här gången tror jag det bär iväg mot tidig ledning då han kan öppna snabbt och sedan både hoppas och tror jag att Mika Forss kör honom i ledningen. En Inti Boko i ledningen blir inte lätt att plocka ner för de övriga i det här loppet. 15 procent mot favoritens 68.

Tänk på att...

... i V86-3 får vi se två hittills obesegrade talanger i Adrian Kolgjinis 4 Titan Yoda och Daniel Redéns 5 Mister Hercules. Minst en av dessa kommer få sträcka vapen för första gången, kanske till och med båda då det här handlar om ett bra lopp. Spännande!

... 8 Elmo Ice (V86-6) har sett jättefin ut vid segrarna på slutet, men utgångsläget nu är iskallt och han ska garderas härifrån.

... 11 I Love Paris och 12 Hevin Boko (V86-7) är båda två väldigt bra, men det är inte lätt att stå med tillägg över kort distans nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

3 Don Fanucci Zet (V86-8) ser bara bättre och bättre ut för varje start och det är en enorm utveckling i honom. Han var tvåa i Kungapokalen bakom Aetos Kronos och nu möts de igen. Han har visat att han kan öppna snabbt och jag tror han tar sig förbi värsta motståndaren direkt från start, i ledningen tror jag att inte han blir lätt att slå. Tar ställning i ett lopp där tre-fyra hästar kommer sticka ut.

Miljonrensarna

5 Phoenix Photo (V86-6) svarade för en stark avslutning senast på V75. Han har bra form och Örjan Kihlström får förtroendet igen, utgångsläget är bättre och distansen inga problem. Klaffar det lite under vägen tror jag hans avslutning biter riktigt bra. 16 procent.

Tänk på att...

... Solvalla håller i veckans V86-omgång och vi får se mycket fina tävlingar. Är dock besviken på att man satt in lopp med sju respektive fem hästar på kupongen.

... 4 Conrads Rödluva (V86-1) var nära att vinna direkt i debuten i guld. Blir nog mycket klar favorit och ska ha bra chans, dock är jag spänd på 3 Inti Boko.

... V86-7 är ett spännande lopp för stona. Kort distans och de bästa står med 20 meters tillägg, kan de komma ifatt?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

5 Slippery Runway (V86-4) har utvecklats mycket fint på sistone och kommer med fina segrar i bagaget. Spåret är bra igen och motståndet avskräcker inte den här gången heller. Här borde körande Emilia Leo kunna köra sig till ledningen direkt och väl där kommer övriga att få jobba. Det bör bli en mycket snabb bana på Solvalla på onsdag, i och med det fina vädret, så leta vinnare i främre träffen.

Miljonrensarna

Tycker att flera hästar är intressanta mot den stora, stora favoriten Conrads Rödluva i V86-1. Men lyfter fram 3 Inti Boko som det solklara budet emot ”lampan”. Här låter det bra från stallet och vi vet vad hästen kan. Han är sylvass från start och den troliga ledaren. Ska slås i den positionen. 15 procent mot favoritens 68.

1 Ole (V86-6) är ständigt underskattad av spelarna. Jag förstår inte riktigt varför. Nu är spåret bra och det bör bli en fin resa på innerspåret. Given på min kupong. Fyra procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla som bjuder upp till V86-fest den här onsdagskvällen. Alla åtta lopp avgörs på nationalarenan och vi får toppsport – rakt över. Synd att man inte får vara på plats...

... i V86-3 får vi se ett trekejsarslag, mellan 3 Under Armour, 4 Titan Yoda och 5 Mister Hercules. Mer eller mindre snackhästar allihop. Var är botten i 5 Mister Hercules?

... det låter som att 9 Green Manalishi (V86-8) inte har sitt livs viktigaste lopp och ska gå ut i Sprintermästaren efter detta.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

5 Very Kronos (V86-5) springer åttor runt det här motståndet om han bara går felfritt. Det blir skor igen och han fungerade bra på den balansen senast och spurtade sylvasst i Jämtlands Stora Pris. Skickar Adielsson i väg honom i trav och han får dödens, ja då vinner Very Kronos. Är tämligen övertygad och omgångens bästa spik.

Miljonrensarna

Jag vägrar att släppa 7 Lawmaker i V86-1. Visst, det är långsökt att den ska vinna och troligtvis går den väl med skor igen kort innan start, men det är återigen anmält barfota runt om och det tror jag kan göra hur mycket som helst med hästen. Den är inte sämre än någon annan i loppet och nu är toppformen där. Kör Inti Boko och Conrads Rödluvan för hårt emot varandra så kommer Lawmaker att spurta grymt vass. Kanske hela vägen? Tre procent.

Tänk på att...


... V86-8 är ett fantastiskt lopp. Kan 2 Aetos Kronos svara ut alla? Då vinner den.

... det blev åtta rätt förra veckan på spelformen och 108 000 kronor in. Vi försöker igen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Conrads Rödluva (V86-1) gjorde ett strålande lopp senast och visade att hon kommer ta klivet upp i den yppersta eliten framöver. Nu har man hittat en väldigt passande uppgift och allt annat än seger vore väldigt förvånande. Stark spik att inleda med!

4 Titan Yoda (V86-3) har imponerat stort och det här är ett stort löfte. Även om det är tuffa motståndare så ser det ut som en bra segerchans. Jag tar ställning och spikar.

Miljonrensarna

6 Avena Jet (V86-7) är en läcker travare som har fart och kapacitet för att blanda sig i segerstriden. Hon har dessutom lottats till ett väldigt spännande utgångsläge här! Sju procent.

4 Marvellous Tooma (V86-8) är ute i ett stentufft lopp men han är under en kraftig utveckling och är vass till slut med rätt ryggresa. Har ett bra utgångsläge och kör favoriterna lite för hårt mot varandra så kan det här vara vinnaren i Prix Readly Express. Sju procent.

Tänk på att...

… det är en riktigt hög sportslig klass på tävlingarna med flera topphästar i startlistorna. Det är Solvalla som är värd för tävlingarna och V86-1 startar klockan 19:20.

9 Green Manalishi (V86-8) galopperade bort sig i finalen i Kungapokalen senast som favorit. Det här är en riktigt bra häst men det låter som man har fokus på ett felfritt lopp i första hand och att det inte blir ett så offensivt upplägg, då man har siktet mot SprinterMästaren efter det här loppet.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Solvalla i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad: