Här fixar Olle Goop miljonutdelningen

Olle Goop (infälld i bilden) skrällde, gånger två på V75. Och fixade så att 23 system fick sju rätt, värda 2,7 miljoner.
Olle Goop (infälld i bilden) skrällde, gånger två på V75. Och fixade så att 23 system fick sju rätt, värda 2,7 miljoner.

Två hästar på V75 – två vinster.

Olle Goop hade en bra dag på Axevalla och ordnade miljonregn över Sverige.

– Det är himla kul att det går bra, sa Olle Goop efter den andra skrällsegern.

Olle Goop satte upp bakom två storskrällar på V75, ingen av hästarna var betrodda och gav mycket i vinnarodds. De var heller inte streckade på V75, men det skulle visa sig att det var Olle Goop som skulle få jackpottmiljonerna att röra på sig.

Inför den femte avdelningen hade nog de flesta uppfattningen om att det kanske inte skulle bli så hög utdelning trots dubbeljackpott. Men när Olle Goop flög lågt över upploppet i V75-5 och vann med skrällen Rouge så rusade värdet iväg rejält.

– Det här var jättekul. Jag hade ganska långt fram men hon gjorde en riktig avslutning så vi hann ju dit i god tid, sa Olle Goop.

I den sjätte avdelningen körde Olle Goop Tamil Image från ett hopplöst tolftespår på kort distans. Men Goop fick fart på Tamil Image som spurtade vasst över upploppet och städade av de andra hästarna enkelt.

– Det blev nästan exakt samma scenario på båda loppen. Det är himla kul att det går bra. Jag trodde inte jag skulle hinna dit, men hästen har fin form och gjorde ett bra upplopp. Han har gått väldigt bra sedan han blev valack, sa Olle Goop efter den andra skrällsegern och då var det inte många system kvar inför det sista loppet.

23 system med sju rätt

Närmare bestämt 34 system som vardera var värda 1 930 894 kronor i det läget. I den sista avdelningen visade Cash Winning Vita och Åke Svanstedt sig bara vara bäst och det blev en enkel seger.

När allt var klart hade 23 system prickat in sju rätt och de blev belönade med 2 736 873 kronor på sju rätt. 4 537 på sex rätt och 238 kronor på fem rätt.

ATG
Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!