Ta miljonvinsten med rekordraden

TRAV

Så kan du nå drömmen

Svårt att välja hästar till på lördag?

Lugn.

Kopiera rekordvinnarens system på V75 och bli miljonär.

– Sitter den här raden, då blir det miljonutdelning, säger Ralf Vadsmo, travexpert i TV4.

1-8-7-10-8-1-8.

Den raden gav en ensam vinnare 47 miljoner kronor på V75 för två år sedan. En rekordvinst som ingen spelare i Sverige lyckats slå.

Men för sjätte veckan i rad finns det chans att ta den riktigt stora miljonutdelningen. I potten ligger 46 miljoner till en vinnare.

För att nå miljonerna behöver du knappast vara expert. Tvärtom.

Det finns flera exempel på spelare som använt sitt telefonnummer för att bli stormrika.

– Min morfar körde sitt födelsenummer stående varje vecka på Solvalla och vann faktiskt pengar på det. På 70-talet vann han 90 000 kronor, det var mycket pengar då, säger Ralf Vadsmo, travexpert på TV4.

Han fortsätter:

– Det kan absolut vara idé att utgå från ett sådant nummer och ta med andra hästar man tror på. På så vis får du med de omöjliga hästarna.

Samma nummer

Så hur stor är chansen att drömraden från 2007 sitter på lördag – igen?

Trav365 plockade ut samma nummer i samma avdelning lopp för lopp och frågade TV4:s travexpert Ralf Vadsmo vad han tror om systemets chanser.

Enligt Ralf Vadsmo finns det flera tänkbara vinnare, men också dunderskrällar som kan ge flera miljoner.

– Det är ingen omöjlig rad. Jag skulle vilja säga att det är fyra hästar med vinstchans på den raden. Varför inte spika till exempel Svanstedt med 1 Victory Love (V75-1) och sen gardera i dem andra?

Hur mycket ger raden?

– Med framför allt den där hästen i kallblodsloppet så blir det miljonutdelning alla dagar i veckan. Sätter du den så kan du börja boka en resa. Raden är faktiskt bra komponerad med en bra blandning för att ge hög utdelning.

Och det bästa av allt?

Raden kostar bara 50 öre.