”Min spik tar tredje raka”

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

2 Balticas Yahoo (V64-2) är en pampig typ som påminner om sin pappa, monstret Jag de Bellouet. Hästen borde ta tredje raka. 4 Höwings Oh Titan (V64-5) är lite av en badkarsvinnare. Som jag läser loppet får han ta över spets och sedan måste han ha toppchans att hålla undan.

DAGENS DRAG

4 Robbie Williams (V64-1) kan vara en skräll, han har visat toppform på slutet. Snabb ut. 11 Beatasine (V64-3) var sylvass senast och har bra vinstchans igen, trots läget. 9 Sweetly Girl (V64-4) är också en rolig rysare. Senast avslutade stoet mycket bra i spåren sista 500. Pass upp!

DAGENS AVSLAG

12 Ranch I do I do (V64-4) är en bra häst som återkommer efter vila och ­enligt stallet behöver något lopp i kroppen för att hitta formen. Som favorit är hon inte ­intressant, det finns bättre bud.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

Jag går på två Stig H-­spikar den här veckan. 2 Balticas Yahoo (V64-2) ser ut att vara en häst av helt rätt sort. Han har ­imponerat stort på mig. Kör bara Erik Adielsson felfritt är det en superchans. 8 Dashing Tooma (V64-4) vinner mot skralt motstånd.

DAGENS DRAG

1 Natural Wonder (V64-5) gör det bra varje gång och har nu fått ett smaskigt utgångsläge. Får en bra resa och med fritt i tid är han en het segerkandidat. 3 Omelette (V64-3) gillar jag skarpt, kan vara en chansspik.

DAGENS AVSLAG

Många starka favoriter på förhand vilket gör att man måste spela enbart för sex rätt i kväll. Jag blir mycket förvånad om utdelningen inte uteblir på fyra rätt. Spela för sex rätt, eller avstå. Det är mitt tips.